Hotspot Delft: conceptstore Pleck

Jazeker, vandaag heb ik nóg een hotspot aan de Voldersgracht voor jullie in petto. Alle gekkigheid op een stokje! Pal naast INSTORE vind je namelijk Pleck, een fijne plek waar je zowel kunt winkelen als eten. Met een groot assortiment aan items gemaakt door lokale ontwerpers kun je hier goed slagen voor een origineel cadeau.

Hotspot Delft: conceptstore Pleck

Wie? Lunchtent en conceptstore Pleck
Waar? Voldersgracht 17A, 2611 EV Delft
Wanneer? Maandag: gesloten
Dinsdag tot en met zaterdag: 10.00 uur – 18.00 uur
Zondag: 12.00 uur – 17.00 uur

Winkelen en lunchen tegelijkertijd bij Pleck

Met zitplekken aan de voor- en achterkant en midden in de winkel is er meer dan genoeg ruimte om aan te schuiven voor een kopje thee, een stukje taart of een (warme) lunch. Ik kan altijd enorm genieten van een broodje carpaccio, dus mijn keuze was al snel gemaakt. En lekker dat ‘ie was! Ook zijn er verschillende quiches, tosti’s en salades. Je kunt hier gezellig bijkletsen met je moeder of vriendin, maar ook is er genoeg plek om te werken achter je laptop. En vergeet tussendoor ook zeker niet tussen alle woonaccessoires te snuffelen.

Hotspot Delft: conceptstore Pleck

Lunchen bij conceptstore Pleck in Delft

Interieur shoppen bij de conceptstore in Delft

Ansichtkaarten met dieren

Shoppen én eten, dat is toch een perfecte combinatie? 

Ontdek nog meer hotspots in Delft:

Reacties

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie