Hotspot Delft: conceptstore INSTORE [Permanent gesloten]

Conceptstore INSTORE is helaas permanent gesloten. De Voldersgracht is een van de oudste grachten van Delft, maar deze plek is niet alleen hierom een bezoekje waard. Er zijn ook veel toffe eettenten en winkels gevestigd die je tijdens een dagje Delft gezien moet hebben. Zo ook de conceptstore INSTORE, een mini warenhuis waar iedere vrouw én man gelukkig van wordt. Het is misschien geen onbekend concept in Amsterdam, maar wel vernieuwend in Delft!

Hotspot Delft: conceptstore INSTORE

Wie? Conceptstore INSTORE
Waar? Voldersgracht 18, 2611 EV Delft
Wanneer? Maandag: 13.00 uur – 18.00 uur
Dinsdag tot en met donderdag: 10.00 uur – 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 uur – 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 18.00 uur
Zondag: 13.00 uur – 17.00 uur

Langslopend publiek staat stil voor de etalage en de ogen worden steeds groter van al het moois wat ze zien. Ik geef ze groot gelijk, want de voorgevel ziet er ook superleuk uit. Nu al helemaal met de feestdagen in het vooruitzicht. Eenmaal binnen word je meteen verrast door het uitgebreide aanbod: heel veel kleding, sieraden van ANNA+NINA en Wildthings, kanten lingerie, Dr. Martens; eigenlijk alles waar mijn hartje sneller van gaat kloppen, is hier te vinden. Voor zowel man als vrouw is er veel leuks. Naast shoppen kun je ook je haar laten knippen door een van de ‘in store’ haarstylistes.

Hotspot Delft: conceptstore INSTORE

Hotspot Delft: conceptstore INSTORE

Hotspot Delft: conceptstore INSTORE

hotspot-delft-conceptstore-instore

Processed with VSCO with c1 preset

Wat is jouw favoriete plek in Delft

Reacties

Dit bericht heeft 4 reacties

  1. evelien

    Wauw wat ziet het er leuk uit! Ik vind de illustratie op het raam geweldig.
    Liefs,
    Evelien

  2. Dineke

    Wauw, wat ziet dat er mooi uit! Lijkt me tof om daar een keer heen te gaan, bedankt voor het delen! :)

Geef een reactie