Hotspot Delft: koffiebar Koffie & Zo

Een kroegentocht kennen we allemaal wel, maar heb je al ooit een koffiebartocht gedaan? Het is me opgevallen hoeveel koffietenten er in Delft te vinden zijn, dus waarom niet een volle middag koffie en thee drinken? Hé, wie doet er met me mee? Eentje die gegarandeerd op de lijst moet staan, is Koffie & Zo in de Peperstraat.

Hotspot Delft: koffiebar Koffie & Zo

Wie? Koffietent Koffie & Zo
Waar? Peperstraat 17, 2611 CH Delft
Wanneer? Maandag: gesloten
Dinsdag tot en met vrijdag: 09.30 uur – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur – 17.00 uur
Zondag: 10.00 uur – 17.00 uur

Koffie & Zo opende in mei 2015 haar deuren en is een stoere en sfeervolle koffietent op de hoek van de Peperstraat. Koffie wordt geschonken van Single Estate, je kunt er heerlijke taartjes eten en voor originele cadeau’s kun je hier ook goed terecht. Zo heb je hier oude lp’s, koffiebekers en t-shirts met een stoere opdruk.

En dat eigenaar Dennis gek is op alles wat vintage is, hoef ik niet aan hem te vragen. Er hangen fietsen en speelauto’s aan het plafond, een platenspeler staat in de hoek en de bumper van een rood Volkswagen busje pronkt aan de muur. Ik snuffel graag rond in tweedehands zaken, maar zulke vintage juwelen vind ik zelden.

Dennis vertelde mij dat ‘ie wekelijks op het internet naar de tofste items zoekt om zijn koffietent mee op te leuken. Al moet hij hiervoor naar de andere kant van Nederland, is voor Dennis geen enkel probleem. Door zijn hobby heeft hij genoeg items om het interieur regelmatig om te gooien. Dat maakt een bezoekje aan Koffie & Zo des te leuker!

Hotspot Delft: interieur van koffiebar Koffie & Zo  Hotspot Delft: koffiebar Koffie & Zo

Hotspot Delft: koffiebar Koffie & Zo

Koffiebar in Delft

Een bakkie doen bij Koffie&Zo is een bijzondere ervaring! Wat is jouw favoriete koffieplek van Delft?

Reacties

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Janne

    Ah ik moet echt eens naar Delf. Lijkt me zo leuk hier :)

  2. Harm Jan

    De appeltaart bij koffie en zo is het einde

Geef een reactie