Over Fashiable

Fashiable is alweer opgericht in mei 2009. De naam is een zelfverzonnen afkorting van Fashionable, maar dan zonder de –on. Een Nederlandse lifestyle blog waar je wekelijks artikelen over mode, hotspots, lekker eten en reizen vindt.

Hoofdonderwerp (1) op mijn blog: mode
Met Fashiable probeer ik een soort platform te creëren voor modeliefhebbers die geen gevulde portemonnee hebben. Door het dragen van betaalbare kleding, schoenen en accessoires probeer ik mijn lezers te vermaken en te inspireren, zodat zij deze zelfde kleding kunnen veroorloven in de winkel. Tijdschriften staan vaak vol met merken boven ons budget, waardoor inspiratie naar mijn mening al snel ver te zoeken is. Je moet een hele route uitstippelen in de hoop iets te vinden wat erop lijkt. Met Fashiable probeer ik alles dicht bij huis te zoeken. Met leuke én betaalbare merken probeer ik mijn artikelen low budget te houden en op deze manier de inhoud aantrekkelijk te maken voor de lezer.

Hoofdonderwerp (2) op mijn blog: hotspots
Ik ontdek graag nieuwe plekken in binnen- en buitenland, maar met name in mijn favoriete (woon)stad Amsterdam. Ik stel mijzelf als (leuk!) doel om iedere week een nieuwe plek te ontdekken, bijvoorbeeld een koffietent, plantenwinkel, bezienswaardigheid of restaurant. Zo leer ik de stad steeds beter kennen en heb ik tegelijkertijd de tofste tips om met jullie te delen. Ook kom ik veel in andere steden in binnen- en buitenland (o.a. Den Haag, Haarlem New York en veel binnen Europa), en hier leg ik maar al te graag mijn favoriete plekken en hoogtepunten op foto vast. Bovenin het menu kun je uitgebreid zoeken en alle hotspots ontdekken. Ik hoop dat er iets leuks tussenzit!