Waarom wildkamperen een aanrader is

Fashiable is alweer opgericht in mei 2009. De naam is een zelfverzonnen afkorting van Fashionable, maar dan zonder de –on. Een Nederlandse lifestyle blog waarop je wekelijks nieuwe artikelen kunt lezen over hotspots in binnen- en buitenland, vegetarische en vegan recepten, reistips, duurzaamheid, slow fashion en kringloopshoppen.

Hoofdonderwerp (1) op Fashiable.nl: hotspots in binnen- en buitenland

Er is niets leukers dan bijzondere plekken in binnen- en buitenland ontdekken. Al jaren geleden stelde ik mijzelf als doel om iedere week een nieuwe plek te bezoeken, bijvoorbeeld een koffietent, plantenwinkel, bezienswaardigheid of restaurant. Dit doe ik vandaag de dag nog steeds! Zo leer ik een plek namelijk beter kennen en heb ik tegelijkertijd de tofste tips om met jullie te delen.

Daarnaast kom ik veel in andere steden in binnen- en buitenland (o.a. Den Haag, Haarlem New York en veel binnen Europa), en hier leg ik maar al te graag mijn favoriete plekken en hoogtepunten op foto vast. Bovenin het menu kun je uitgebreid zoeken en alle hotspots ontdekken. Ik hoop dat er iets leuks tussenzit!

Wat is het verschil tussen tweedehands en vintage kleding

Hoofdonderwerp (2) op Fashiable.nl: (slow) fashion en duurzaamheid

Met Fashiable inspireer ik al vanaf dag één vele modeliefhebbers op een toegankelijke manier. Destijds deed ik dit simpelweg door betaalbare kleding, schoenen en accessoires te delen van merken die ik gewoon tof vond. Vandaag de dag doe ik dit nog steeds met veel passie en plezier, maar mijn oog op de modewereld is door mijn bloggende jaren heen drastisch veranderd. Slow fashion is waarmee ik mijn lezers nu wil inspireren.

Je zult me nu niet meer zo snel struinend door de Kalverstraat in Amsterdam vinden, maar juistin de kringloopwinkels waar ik op zoek ga naar de échte parels. Je hebt namelijk lang niet altijd alles maar nieuw nodig. Het is juist mooi om te zien hoe je kleding, schoenen, maar ook interieuritems een tweede of misschien wel derde leven kunt geven. En dan ben je nog eens origineel ook! Daarom deel ik hier en op social media graag mijn tweedehands vondsten en kringlooptips. Dit om mijn lezers te motiveren om mee te doen en te laten zien hoe je voor een prikkie een unieke garderobe scoort.