Over Fashiable

Fashiable is alweer opgericht in mei 2009. De naam is een zelfverzonnen afkorting van Fashionable, maar dan zonder de –on. Een Nederlandse lifestyle blog waar je wekelijks artikelen over hotspots in binnen- en buitenland, lekker eten en drinken, reistips, duurzaamheid en slow fashion vindt.

Hoofdonderwerp (1) op Fashiable.nl: hotspots

Er is niets leukers dan bijzondere plekken in binnen- en buitenland ontdekken. Al jaren geleden stelde ik mijzelf als doel om iedere week een nieuwe plek te bezoeken, bijvoorbeeld een koffietent, plantenwinkel, bezienswaardigheid of restaurant. Dit doe ik vandaag de dag nog steeds! Zo leer ik een plek namelijk beter kennen en heb ik tegelijkertijd de tofste tips om met jullie te delen.

Daarnaast kom ik veel in andere steden in binnen- en buitenland (o.a. Den Haag, Haarlem New York en veel binnen Europa), en hier leg ik maar al te graag mijn favoriete plekken en hoogtepunten op foto vast. Bovenin het menu kun je uitgebreid zoeken en alle hotspots ontdekken. Ik hoop dat er iets leuks tussenzit!

Hoofdonderwerp (2) op Fashiable.nl: (slow) fashion

Met Fashiable inspireer ik al vanaf dag één vele modeliefhebbers op een toegankelijke manier. Destijds deed ik dit simpelweg door het dragen van betaalbare kleding, schoenen en accessoires van merken die ik gewoon tof vond. Vandaag de dag doe ik dit nog steeds met veel passie en plezier, maar mijn oog op de modewereld is door mijn bloggende jaren heen wel enorm veranderd. Slow fashion is waarmee ik mijn lezers nu wil inspireren.

Je zult me nu niet meer struinend door de Kalverstraat in Amsterdam vinden, maar in de kringloopwinkels waar ik op zoek ga naar de échte parels. Je hebt namelijk echt niet altijd alles maar nieuw nodig. Het is juist prachtig hoe je kleding, schoenen, maar ook interieuritems een tweede of misschien wel derde leven kunt geven. En dan ben je nog eens origineel ook! Daarom deel ik hier en op social media graag mijn tweedehands vondsten en kringlooptips. Dit om mijn lezers te motiveren om mee te doen en te laten zien hoe je voor een prikkie een unieke garderobe scoort.