Amsterdam is een stad waar altijd iets nieuws te ontdekken valt. Koffietenten, restaurants, conceptstores en andere winkels: Amsterdam heeft het er maar druk mee. Maar dat vinden wij helemaal niet erg, want daardoor hebben wij extra veel om te ontdekken en uit te proberen. Ontdek hieronder de leukste en lekkerste hotspots in Amsterdam per buurt en wijk. Veel plezier in Amsterdam!

Ontdek de leukste hotspots in het centrum van Amsterdam
Ontdek hier de leukste hotspots van De Pijp
Ontdek alle hotspots in Amsterdan-Noord
De leukste plekken om te eten & drinken in Amsterdam-Oost
Ontdek alle hotspots in Amsterdam-Zuid
Ontdek alle hotspots in Amsterdam-West

Ontdek de beste eetgelegenheden in De Baarsjes
Ontdek de beste eetgelegenheden in Oud-West

Ken jij nog toffe hotspots in Amsterdam?

Weet jij nog een toffe hotspot of heb jij een horecagelegenheid of winkel in Amsterdam en omgeving die nog niet op Fashiable terug te vinden is? Laat het ons weten via info@fashiable.nl en wie weet voegen wij deze plek wel aan onze Amsterdamse lijst toe.

Ontdek meer van Nederland en Europa

Behalve Amsterdam lichten wij nog meer reistips en hotspots in Nederland uit op Fashiable. Daarnaast zijn diverse Europese bestemmingen niet te missen, zoals Antwerpen, Brussel, Valencia, Malta en Kroatië. Niet alleen delen wij onze favoriete koffietenten en restaurants met vegetarische aanbod, ook geven wij allerlei handige tips om jouw stedentrip of zomervakantie naar een van deze bestemmingen vlekkeloos voor te bereiden.