Over mij

Wat gezellig dat je er bent! Mijn naam is Nanne van Hout, ik ben 25 jaar en sinds mei 2009 (inmiddels de magische 10 jaar aangetikt!) de eigenaresse van deze lifestyle blog; Fashiable. Geboren en getogen in de Brabantse stad Den Bosch en na vijf jaar met veel plezier in mijn droomstad Amsterdam te hebben gewoond, woon ik nu in Antwerpen. Behalve mijn blog werk ik als SEO-specialist en freelance horeca-, event- en portretfotograaf. Benieuwd naar mijn portfolio? Mijn werk is op nannevanhout.nl te vinden.

Over Fashiable: wat kan je verwachten?

Fashiable is een zelfverzonnen afkorting van Fashionable, maar dan zonder de –on. Een Nederlandse lifestyle blog waarop wekelijks artikelen over hotspots (restaurant en winkels) in binnen- en buitenland, reistips, veel lekker eten, recepten, duurzaamheid slow fashion verschijnen.

Hoofdonderwerp #1: hotspots in binnen- en buitenland

Ik ontdek graag nieuwe plekken in binnen- en buitenland. Ik stel mijzelf als doel om wekelijks een nieuwe plek te ontdekken, bijvoorbeeld een koffietent, plantenwinkel, restaurant of ander tof concept. Zo leer ik de stad steeds beter kennen en heb ik tegelijkertijd de tofste tips om met jullie te delen. Als nieuweling in Antwerpen heb ik hier talloze hotspots om te ontdekken, dus deze kunnen jullie de komende tijd op fashiable.nl verwachten.

Ook kom ik veel in andere steden in binnen- en buitenland (o.a. Den Haag, Haarlem, New York en veel steden binnen Europa). Hier leg ik maar al te graag mijn favoriete plekken en hoogtepunten op foto vast. Bovenin het menu kun je uitgebreid zoeken en alle hotspots ontdekken. Ik hoop dat er iets leuks tussenzit!

Gedekte tafel bij Paco Ciao

Hoofdonderwerp #2: (tweedehands) mode

Met Fashiable probeer ik een platform te creëren voor modeliefhebbers die geen gevulde portemonnee hebben. Door het dragen en laten zien van betaalbare kleding, schoenen en accessoires probeer ik mijn lezers te vermaken en te inspireren, zodat zij deze kleding zich kunnen veroorloven.

Tijdschriften staan vaak vol met merken boven ons budget, waardoor inspiratie naar mijn mening toch nog ver te zoeken is. Je moet soms een hele route uitstippelen in de hoop iets te vinden wat erop lijkt. Met Fashiable probeer ik alles dicht bij huis te zoeken. Met toffe én betaalbare merken probeer ik mijn artikelen low budget te houden en op deze manier de inhoud aantrekkelijk voor de lezers te maken.

Ook deel ik liefde voor kringloopwinkels en vlooienmarkten, want je hebt lang niet altijd alles nieuw nodig. Het is juist prachtig hoe je kleding, schoenen, maar ook interieuritems een tweede of derde leven kunt geven. En dan ben je nog eens origineel ook. Daarom deel ik graag mijn tweedehands vondsten hier op fashiable.nl en social media. Dit om mijn lezers te inspireren en te laten inzien dat je voor een prikkie een unieke garderobe kunt scoren.

Vintage Gucci rugzak

“Wat schrijf je toch gezellig, Nanne” – Oma
Een uitspraak die veel voor mij betekent en mij extra heeft gestimuleerd om te blijven bloggen.