Hotspot Delft: Groene Vingers

Delft, hotspot, tips /

Groen, groen en nog meer groen. Vorige week namen we een kijkje bij stadstuinwinkel Oerwoud in Den Bosch en vandaag is Groene Vingers in Delft aan de beurt. De plantenliefhebbers onder ons kunnen hun hart ophalen aan hippe musthave planten voor zowel binnen als binnen en bijhorende accessoires.

hotspot-groene-vingers-in-delft

Wie? Stadstuin- en woonwinkel Groene Vingers
Waar? Burgwal 23 2611 GE Delft
Wanneer? Maandag: gesloten
Dinsdag tot en met donderdag: 10.00 uur – 17.30 uur
Vrijdag: 10.00 uur – 21.00 uur
Zaterdag: 09.30 uur – 17.00 uur
Zondag: 13.00 uur – 17.00 uur

Alleen al de voorgevel van Groene Vingers verleidt de voorbijlopende winkelier om een kijkje binnen te nemen, of je nou van tuinieren houdt of niet. Er hangt een ge-wel-dige cactuslamp aan de muur (need it in my life), er zijn cactusjes zo klein als je duim te koop en de hipper dan hip binnenplanten zijn uiteraard niet te missen.

Karin Vollering is het creatieve brein achter de winkel. Haar achtergrond is dan ook groener dan groener vanwege haar opleiding als bloemiste, een eigen tuincentrum en andere ondernemingen. Voor adviezen over welke plant kun je dan ook terecht bij haar. Ik hoefde maar het woord ‘pannenkoekplant’ te zeggen en ze wist meteen wat ik allemaal nog meer leuk zou vinden. Oh, later heb ik ontelbaar veel planten in huis.

Processed with VSCO with c1 preset

hotspot-in-delft-groene-vingers

hotspot-delft-groene-vingers

Hebben jullie nu ook niet onwijs veel zin om je huis met (nog meer) planten op te leuken? Ik wel! 

Leave a Comment

(6) comments