Hotspot Delft: stadstuinwinkel Groene Vingers

Groen, groen en nog meer groen. Vorige week namen we een kijkje bij stadstuinwinkel Oerwoud in Den Bosch en vandaag is Groene Vingers in Delft aan de beurt. De plantenliefhebbers onder ons kunnen hun hart ophalen aan hippe musthave planten voor zowel binnen als buiten en alle bijbehorende accessoires.

Hotspot Delft: plantenwinkel Groene Vingers

Wie? Stadstuin- en woonwinkel Groene Vingers
Waar? Burgwal 23 2611 GE Delft
Wanneer? Maandag: 13.00 uur – 17.30 uur
Dinsdag tot en met donderdag: 10.00 uur – 17.30 uur
Vrijdag: 10.00 uur – 21.00 uur
Zaterdag: 09.30 uur – 17.00 uur
Zondag: 13.00 uur – 17.00 uur

Alleen al de voorgevel van Groene Vingers verleidt de voorbijlopende winkelier om een kijkje binnen te nemen, of je nou van tuinieren houdt of niet. Er hangt een ge-wel-dige cactuslamp aan de muur (need it in my life), er zijn cactusjes zo klein als je duim te koop en de hipper dan hip binnenplanten zijn uiteraard niet te missen.

Karin Vollering is het creatieve brein achter de winkel. Haar achtergrond is dan ook groener dan groener vanwege haar opleiding als bloemiste, een eigen tuincentrum en andere ondernemingen. Voor adviezen over welke plant kun je dan ook terecht bij haar. Ik hoefde maar het woord ‘pannenkoekplant’ te zeggen en ze wist meteen wat ik allemaal nog meer leuk zou vinden. Oh, later heb ik ontelbaar veel planten in huis.

Hotspot Delft: stadstuinwinkel Groene Vingers

Stadstuinwinkel en woonwinkel in Delft

Hotspot Delft: stadstuinwinkel Groene Vingers

Hebben jullie nu ook niet onwijs veel zin om je huis met (nog meer) planten op te leuken? Ik wel! 

Reacties

Dit bericht heeft 6 reacties

 1. Dionne

  Oooh! Ik hou van dit soort dingen! Het ziet er echt fantastisch uit! :D

 2. evelien

  Ah wauw wat een super leuk tentje! Ziet er zo schattig uit <3
  En al dat groen, zo pretty!
  Liefs,
  Evelien

 3. Rowan

  Wauw wauw wauw, wat een leuke hotspot! Hier moet ik gewoon een keertje heen hoor!

Geef een reactie