Voor een stedentrip dichtbij huis ben je in België aan het juiste adres. Onze zuiderburen kennen prachtige steden met ieder een uniek scala aan architectuur, bezienswaardigheden, restaurants, conceptstores en andere winkels. Met een roadtrip door België sla je plank daarom nooit mis. Een vakantie door heel het land of liever één stad per keer bezoeken? Hieronder vind je alle nodige reistips en hotspots van België.

Ontdek alle reistips en hotspots in Antwerpen, België
Ontdek alle reistips en hotspots in Brussel, België
Ontdek alle reistips en hotspots in Gent, België
Ontdek alle reistips en hotspots in Mechelen, België

De hotspots van België: wij gaan voor je op zoek!

Natuurlijk kent België nog meer veel mooie steden dan de vier bovenstaande. Omdat wij zo gek op België zijn en Nanne tijdelijk in Antwerpen heeft gewoond, bezoeken wij regelmatig Belgische plaatsen om hier onze favoriete plekken te ontdekken. Is er een Belgische plaats die wij sowieso eens moeten bezoeken? Of is er een restaurant of andere eetplek die wij echt niet mogen overslaan? Laat het ons weten via social media (@fashiable) of info@fashiable.nl.

Ontdek ook Nederland en nog meer van Europa

Naast een verzameling reistips en hotspots van België lichten wij nog meer andere landen in Europa uit op Fashiable. We gaan alle provincies in Nederland af, maar bezoeken ook vele Europese bestemmingen om voor jullie naar de mooiste hotspots en vooral ook lekkerste eettenten op zoek te gaan. Niet alleen delen wij de beste koffietenten en overheerlijke restaurants met een vegetarisch en veganistisch aanbod, ook geven wij allerlei handige tips weg om jouw stedentrip of zomervakantie naar een van deze bestemmingen soepel te laten verlopen.