Mooie kiekjes van Tallinn: mijn favoriete foto’s op een rij

photography, reizen /

Vandaag deel ik de laatste serie foto’s van mijn stedentrip naar Tallinn. Deze foto’s zijn allemaal met mijn lieftallige spiegelreflex in plaas van telefoon geschoten. Sommige foto’s hebben jullie waarschijnlijk al in het Mijn persoonlijke tips voor Tallinn artikel voorbij zien komen, maar dat was nog lang niet alles. 

Telliskivi creative city

Telliskivi creative city

Telliskivi creative city

Patkuli Vaateplatvorm

Met reisgezelschap Kirsten bij het mooiste uitzichtpunt van Tallinn. Je kijkt hier uit over het mooie, oude centrum. Wanneer je de klim nog even doorzet, loop je nog door leuke, fotogenieke straatjes.

IMG_0481

De Russisch-orthodoxe Alexander Nevski-kathedraal

IMG_0493

Katariina Käik

Kadriorg Palace

IMG_0541

Wandeling op het strand buiten het strand van Tallinn

Tallinn Zoo

Het centrum van Tallinn kan je binnen een dag wel gezien hebben, maar gelukkig zijn er buiten het centrum genoeg dingen te zien en te doen. Waaronder Tallinn Zoo, een enorm grote dierentuin waar je voor slechts een paar euro naar binnen kunt.

Alle artikelen over mijn stedentrip naar Tallinn:

Leave a Comment

(5) comments

  1. We komen rond 16.30-16.45uur aan op de kleine luchthaven van Tallinn. Ruim op tijd om de rechtstreekse vlucht van 18.15uur met Estonian Air naar Brussel te  nemen.