Stedentrip naar Tallinn: fotodagboek dag 4

persoonlijk, reizen /

Het derde en tevens laatste deel van mijn reisje naar Tallinn. Om onze stedentrip feestelijk af te sluiten, gingen we voor slechts 2 euro naar de dierentuin, genoten we opnieuw van een groot stuk taart gevolgd door een avondmaal (of ja, eerder een late lunch) bij een overheerlijk Italiaans restaurant. Jammer genoeg hadden we de terugvlucht veel vertraging opgelopen dankzij een vogel die in de motor terecht was gekomen. Ik was dan ook erg blij toen ik om half 3 ’s nachts eindelijk in mijn eigen bedje lag.

IMG_2433

Dit beestje was zo ontzettend schattig. Kan iemand mij vertellen hoe deze diersoort heet?

IMG_2442

Geitjes aaien op de kinderboerderij. Ik durfde ze alleen niet meer te voeren nadat er zo’n vier geiten op een man waren gesprongen.

IMG_2495

IMG_2488

IMG_2452

Foei!

IMG_2454

Is het een puppy? Is het een cavia? Nee, het is een heel lief konijn!

IMG_2498

Soms had je meer het idee dat je een boswandeling aan het maken was dan dat je in een dierentuin rondliep.

IMG_2464

Awhhh ook hadden we de olifanten gevonden hoor.

IMG_2468

De schildpad linksachter had veel moeite om uit zijn kuil te kruipen.

IMG_2475

IMG_2481

IMG_2489

Het schattigste aapje OOIT. Wat hadden we deze toch graag mee naar huis willen nemen.

IMG_2492

Een leuke selfie voor wat berggeiten of iets dergelijks.

IMG_2493

Na ons avontuur in de dierentuin besloten we aan ons laatste stuk taart te beginnen. Ik had iets van een biscuit cake met daarbij een kop groene thee, zoals altijd.

IMG_2505

Nog zo’n mooie deur in Tallinn! In dit huisje zou ik best wel willen wonen hoor. Geen probleem.

IMG_2506

Omdat we al redelijk vroeg naar het vliegveld moesten, besloten we te gaan lunchen/dineren bij La Trattoria.

IMG_2508

Ik ging voor een risotto met zalm en artisjok en Kirsten genoot van een lekkere pasta.

IMG_2526

Uiteraard moesten er souvenirs op het vliegveld ingeslagen worden. Dit Estse brood is echt het lekkerste wat er bestaat. We namen allebei zo’n brood mee naar huis.

IMG_2516

Knuffelen met eenhoorns, omdat we veel te veel vertraging hadden.

IMG_2524

En knuffelen met apen. Jammer genoeg kostten ze 250 euro per stuk.

IMG_2527

Gelukkig is het vliegveld in Tallinn véél gezelliger dan die van Weeze, dus we konden nog wel een soort van comfortabel zitten met een stopcontact naast ons. Inclusief een leuk uitzicht op dit mega bier(tje).

IMG_2525

In Weeze was er tijdens het opstijgen een vogel in een propeller/motor gevlogen, dus dit vliegtuig richting ons moest zo snel mogelijk weer terug. Hierdoor hadden wij ruim 2 uur vertraging. Wat een opluchting toen het vliegtuig eindelijk arriveerde, alhoewel we nog een lange reis voor de boeg hadden. Ik was dan ook héél blij toen ik om half 3 ’s nachts eindelijk in mijn vertrouwde bedje lag.

Ik kan het blijven zeggen: Tallinn is absoluut een aanrader. Er volgt nog een artikel met mijn persoonlijke tips en ook heb ik nog foto’s met mijn spiegelreflexcamera geschoten die ik later met jullie ga delen. En staat een reisje naar Tallinn bij jullie al op de planning?

Bekijk hier Tallinn dag 1 en 2 
Bekijk hier Tallinn dag 3

Leave a Comment

(1) comment