Elke plafondlamp heeft zijn eigen uitstraling. Welke kies jij?

Bij het inrichten van je woonkamer, kies je al vaak voor een stijl of een uitstraling die jij graag wilt. Wist je dat de plafondlamp een grote rol speelt bij het bepalen van de uitstraling van je woning? Misschien wil je juist chique of ga je liever voor een moderne look, belangrijk is dat je de juiste plafondlamp kiest. Ben jij nou benieuwd naar de verschillende plafondlampen en hun uitstralingen? Lees dan dit artikel verder!

Plafondlampen in verschillende stijlen

De kristallen kroonluchter

We kennen hem allemaal: de kristallen kroonluchter. Dit is een tijdloze klassieker en past uitstekend in een woning die elegantie en luxe uitstraalt. Ze zijn er in allerlei soorten en maten, en passen zo perfect in elke woonkamer die een vleugje glamour nodig heeft. Aan een deftige en chique woonkamer kan een kroonluchter zeker niet ontbreken. Daarnaast is een kroonluchter ook een echte sfeermaker. Het licht schijnt namelijk door de kristallen heen, waardoor het licht prachtig op de muren zal reflecteren.

De industriële lamp

De industriële stijl is de laatste tijd echt razend populair geworden. Om deze stoere en robuuste uitstraling in huis te halen, zijn er ook zeker industriële lampen die je in je woning kunt ophangen. Ga op zoek naar lampen die gemaakt zijn van metaal en een minimalistisch ontwerp hebben. Deze lampen zullen je woning een stoere uitstraling, en passen perfect in moderne en industriële interieurs.

Een plafondlamp voor iedere stjl
Industriële plafondlamp

De moderne plafondspots

Een plafondlamp hoeft natuurlijk niet groots en opvallend te zijn. Je kunt ook plafondlampen nemen die in het plafond zijn gemonteerd, zoals plafondspots. Van deze lampen kun je zo veel monteren zoals je wilt, en je kunt ze richten op punten in je woning waar je extra verlichting zou willen hebben. Deze plafondspotjes passen dankzij hun gestroomlijnde uitstraling uitstekend in een moderne woning.

Design plafondlampen

Verder kun je natuurlijk ook voor prachtige design plafondlampen gaan. Met een mooie design plafondlamp breng je echt een statement piece bij jou in huis. Deze lampen zijn namelijk vaak gemaakt van speciale materialen en gemaakt in unieke vormen. Wil je nou dus echt dat alle aandacht naar de lamp gaat? Dan past deze lamp goed in jouw woning. Met een mooi minimalistisch interieur met daarbij een prachtige designlamp, zal de aandacht van jouw gasten naar jouw mooie lamp gaan.

Met al deze verschillende plafondlampen om uit te kiezen, zal er hoe dan ook een lamp bij zitten die in jouw droom interieur past. Voor welke uitstraling ga jij?

Meer interieurtips gewenst? Bekijk dan ook eens deze artikelen:

€ – Dit artikel is een betaalde samenwerking

Reacties

Geef een reactie