Exfoliant peeling van Paula’s Choice: glow in 10 minuten! + review

Een peeling die na tien minuten al zorgt voor een stralende huid? Dit bestaat echt! Paula’s Choice lanceerde eerder deze maand een nieuw product dat jouw huid de glow geeft die het verdient. De exfoliant peeling van Paula’s Choice laat hiermee opnieuw zien dat je met de juiste kennis en combinatie ingrediënten jarenlange huidproblemen kunt oplossen.

Een stralende huid na slechts tien minuten klinkt bijna te mooi om waar te zien, dus zo’n product als deze stel ik daarom graag op de proef. Paula’s Choice kwam immers als reddende engel om de hoek kijken toen ik al een paar jaar met volwassen acne rondliep. Vandaag de dag durf ik weer moeiteloos zonder make-up en met het volste vertrouwen de deur uit te lopen, terwijl dit eerder iets was waar ik enkel van kon dromen.

Lees hier over mijn ervaring met Paula’s Choice voor een betere huid.

Exfoliant peeling van Paula's Choice

Een goed verzorgde huid nu is het mooiste cadeau voor later

Inmiddels gebruik ik ruim één jaar de producten van Paula’s Choice in mijn dagelijkse verzorgingsroutine. Nu ik weet welke producten en ingrediënten wel en niet werken, wil ik mijn huid de juiste verzorging blijven geven. We willen natuurlijk allemaal zo lang mogelijk van een stralende huid genieten. Met zo min mogelijk grove poriën, pigmentvlekken en zichtbare rimpels en groeven.

Daarnaast hebben wij vrouwen onze maandelijkse cyclus en hormoonschommelingen waar onze huid heftig op kan reageren. Voor die momenten is het fijn om paraat te staan met de juiste producten, zoals hydraterende (klei)maskers en peelings. En daar is deze exfoliant peeling van Paula’s Choice een uitstekend voorbeeld van.

Grootste voordelen van de exfoliant peeling van Paula’s Choice

Deze exfoliant peeling van Paula’s Choice is een wekelijkse treatment voor alle huidtypen die jouw gezicht een directe boost geeft. Met als resultaat een verbeterde huidtextuur en een huidteint die egaler oogt. De peeling is met name aan te raden wanneer je last hebt van bijvoorbeeld puistjes en mee-eters, maar deze vermindert ook tekenen van huidveroudering.

Exfoliant peeling van Paula's Choice

Aanbrengen van de exfoliant peeling

De paarse peeling (€ 44 voor 30 ml) breng je na het reinigen van het hele gezicht aan en laat je vervolgens tien minuten intrekken. Na 10 minuten spoel je de peeling met lauw water af, gevolgd door de rest van je dagelijkse gezichtsroutine, zoals een toner en dagcrème.

Let wel op! Gezien de sterke ingrediënten van deze exfoliant peeling moet je deze nooit in combinatie met andere peelings op dezelfde dag gebruiken. Sla dus je andere exfoliant in de dagelijkse routine even over op de dag dat je de exfoliant peeling wilt gebruiken.

Exfoliant peeling van Paula's Choice

Review! Hoe is de exfoliant peeling van Paula’s Choice?

Nieuwe producten in je gezichtsroutine moet je altijd even de tijd geven. Gemiddeld zo’n zes weken. Een huid moet simpelweg wennen aan bepaalde nieuwe ingrediënten en die zorgen soms voor een geïrriteerde huid in het begin. Ook een peeling als deze als deze moet je daarom de tijd geven en bij iedereen kan het effect weer anders zijn. Om het product goed te kunnen beoordelen, heb ik deze daarom meermaals getest.

De eerste keer zat ik in mijn hormonale week, dus ik had in die week meer last van pukkeltjes op mijn wangen en kin. Ik had niet zozeer het idee dat de grootste ontstekingen snel verdwenen, maar ik merkte wel dat mijn huid meer straalde. Zelfs de volgende ochtend nog! Mijn gezicht voelde heel zacht aan. De tweede keer was een groter succes. De overgebleven roodheid van de week ervoor verdween als sneeuw voor de zon. Ook de witte mee-eters leken in hun hoeveelheid verminderd.

Een paar weken later merk ik dit nog steeds. Mijn gerstekorrels zijn ’s avonds altijd een stuk zichtbaarder dan in de ochtend, maar dit verschil wordt steeds minder. Voor mij absoluut een motivatie om de exfoliant peeling van Paula’s Choice voorlopig te blijven gebruiken! Ja, ik ben blij met deze nieuwe toevoeging aan mijn wekelijkse verzorgingsroutine.

Exfoliant peeling van Paula's Choice

Lees ook onderstaande gerelateerde artikelen:

Reacties

Geef een reactie