Recept: mango smoothie met banaan, gember en citroen

Waan je voor een moment in tropische sferen met deze mango smoothie. Nu we het herfstachtige weer tegemoet gaan, is ieder zomers moment – en überhaupt iedere dosis vitamines – meer dan welkom. En daarom vandaag een simpel recept voor mango smoothie met banaan, gember, citroen en een vleugje kokos.

Mango smoothie met banaan, gember en citroen recept

Benodigdheden voor mango smoothie

Voor 500 ml | 1 groot glas of 2 kleine glazen

En zo maak je de mango smoothie!

  • Verwijder de schil van de banaan en snijd deze in kleine stukjes. Indien je een verse mango hebt: verwijder de schil en snijd ook deze in kleine stukjes. Doe het gesneden fruit in de NutriBullet of blender.
  • Voeg de sojayoghurt met vleugje kokos toe en pers de citroen boven de Nutribullet uit. Schil en rasp het stukje gember en voeg dit als laatste toe. Vul de rest van de blender aan met water en blenden maar!
Mango smoothie met banaan, gember en citroen

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk ook eens de volgende recepten:

Reacties

Geef een reactie