Hotspot Antwerpen: ontbijt- en lunchtent Bardin

Come hungry. Leave happy. Dat is het motto van ontbijt- en lunchtent Bardin. Of ze hierin zijn geslaagd? Meer dan! Afgelopen week wandelde ik binnen voor een mashed avocado toast en dit was werkelijk waar de lekkerste ooit. Daarnaast geniet je van de beste koffie, lunches en aperitieven op de vrijdagmiddag. En gezelligheid, wat dat kennen ze hier als geen ander.

Avocado toast bij foodbar Bardin in Antwerpen

Wie? Ontbijt- en lunchtent Bardin
Waar? Mechelsesteenweg 102, 2018 Antwerpen (Harmonie)
Wanneer? Maandag tot en met donderdag: 08.00 uur – 16.00 uur
Vrijdag: 08.00 uur 19.00 uur
Bekijk op kaart

Ontbijt, lunch en zoetigheden bij foodbar Bardin

Van maandag tot en met vrijdag kun je bij Bardin terecht voor ontbijt, lunch en aperitief. En voor koffie, want die smaken hier voortreffelijk. Dat Bardin een geliefde plek is, blijkt wel uit de vele gereserveerde tafels in de vroege ochtend. Er zijn mensen aan het werk op hun laptop, houden een meeting met collega’s en er zijn foodliefhebbers zoals ik, die helemaal opgaan in hun ontbijtje. Avocado toast klinkt misschien best standaard, maar bij Bardin maken ze het tegenovergestelde waar. Nog nooit eerder zulke lekker toast met mashed avocado en gekookte eitjes gegeten. Bovendien een verrassend heerlijke combinatie met het rode fruit.

Ontbijttent Bardin in Antwerpen
Ontbijt en lunch bij Bardin in Antwerpen

Gratis fingerfood op vrijdagmiddag

Omdat Bardin in het weekend jammer genoeg gesloten is, blijven ze vrijdags wat langer open. Al het eten dat doordeweeks overblijft, wordt op vrijdagmiddag gratis als fingerfood aan de gasten geserveerd. Zo heb je altijd wat lekkers voor bij de borrel en wordt er voedselverspilling tegengegaan. Een heel goed initiatief van Bardin!

In de zomermaanden worden deuren naar de grote achtertuin opengezet en kun je in het zonnetje van al het lekkers genieten. Toast, een salade, croque, een stuk taart of bolletjes ijs? It’s up to you. Eet smakelijk! Al gaat dat sowieso wel lukken hier.

Ontbijten en lunchen bij Bardin in Antwerpen
Ontbijten en lunchen in Antwerpen: hier wil je heen!
Hotspot Bardin in Antwerpen

Op zoek naar nog meer eetplekken in Antwerpen? Wat dacht je van:

Reacties

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Edith-Sofia

    Wat een super leuk tentje! Ziet er gezellig uit en het broodje ziet er ook smakelijk uit! Super leuke slogan ook.

  2. Kirsten

    Wat goed dat ze op vrijdag het overgebleven eten bij de borrel serveren! Dat zijn echt de goede initiatieven. Lijkt me een leuk tentje om eens naartoe te gaan lieverd.

Geef een reactie