Hotspot Antwerpen: donuts bij Hoeked Doughnuts

Alle zoetekauwen opgelet, want deze vierkante donuts zijn het enige wat jij hierna nog wilt. In het centrum van Antwerpen zijn de zoete, gefrituurde broodjes met gat in het midden te krijgen. Ga jij voor een met mango ganache, pindacrème, framboos of crème brûlée? Of allemaal, want dat mag natuurlijk ook. Zet Hoeked Doughnuts maar snel op je to-do lijst!

Donuts bij Hoeked Doughnuts in Antwerpen

Wie? Donutzaak Hoeked Doughnuts
Waar? Oudaan 4, 2000 Antwerpen (Centrum)
Wanneer? Maandag tot en met vrijdag: 11.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag: 10.30 uur – 18.00 uur

De naam Hoeked Doughnuts zegt het al: vierkante donuts

Hoeked Doughnuts verscheen ergens op het internet toen ik op zoek was naar leuke en vooral lekkere plekjes in Antwerpen. Hop, die was binnen no-time aan de lijst toegevoegd, aangezien ik dol ben op donuts. En dan zijn ze nog eens vierkant ook. Hoe leuk is dat! Wanneer je aan komt lopen, is de donutzaak niet te missen, want buiten staat een fiets met vierkante wielen. Ah, daar moet je wezen inderdaad.

Vierkante donuts eten bij deze donutzaak in Antwerpen

Klassiekers, zonder suiker en vegan donuts

De snoepkleuren in het interieur maken meteen duidelijk dat het om een en al zoetigheid gaat. Bij de toog (toonbank dus, ik begin al half Vlaams te praten) liggen alle kleurrijke donuts met originele namen naast elkaar te schitteren. Tsja, en waar ga je dan voor? Ik zou zeggen, kijk even goed op het zwarte krijtbord, want dan krijg je een beetje idee wat het allemaal is. Er zijn zeker wat speciale smaken, dus ga zeker voor een van die. Persoonlijke tip: de crème brûlée. Echt niet normaal lekker!

Er zijn klassiekers, donuts zonder suikers en gevulde donuts. En zoals je ziet, heeft dit artikel ook de categorie ‘vegan’, omdat er namelijk ook een drietal vegan donuts voor de liefhebbers zijn. Yes yes, dat is nog eens goed nieuws! Woon je in Antwerpen en wil je jouw vrienden of collega’s binnenkort eens trakteren? Alle donuts kun je de dag van tevoren (tot 18.30 uur) online bestellen en op de dag zelf ophalen.

Donuts bij Hoeked Doughnuts in Antwerpen
Donuts bij Hoeked Doughnuts in Antwerpen

Op zoek naar nog meer overheerlijke hotspots in Antwerpen?

Reacties

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie