Hotspot Amsterdam: Mr. Stacks voor pancakes & tea

Fluffy pancakes, gemaakt van vegan deeg en rijkelijk zoet of hartig belegd. Mr Stacks. weet wel hoe ze hun gasten moeten verwennen. De monden vallen open wanneer de stapels pancakes aan tafel worden geserveerd. All-day ontbijten bij Mr. Stack in De Pijp is een waar een feestje.

Fluffy pancakes bij Mr. Stacks

Wie? Pancakes & Tea bij hotspot Mr. Stack
Waar? Govert Flinckstraat 122, 1072 ME Amsterdam (De Pijp)
Wanneer? Maandag tot en met vrijdag: 09.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag en zondag: 09.00 uur – 18.00 uur

Mr. Stacks is een paradijs voor de veganisten

Bij Mr. Stacks wordt de veganist in de watten gelegd. Er zijn namelijk vijf verschillende vegan pancakes waaruit gekozen kan worden. Bijvoorbeeld de Matcha Breakfast Stack (zie bovenstaande foto) met granola, kokosyoghurt en pistachenoten. En de Cinnamon Rollercoaster Stack (zie onderstaande foto) met blauwe bessen, pecannoten en aardbeien is ook een grote favoriet onder de gasten. Bovenop de stack ligt een stukje suikerspin. De kok wilde niet verklappen wat het was, ondanks dat de smaak op het puntje van mijn tong lag. Inmiddels weet ik wat het is, maar ik verklap nog even niks. Ik ben benieuwd of jullie de smaak herkennen!

Cinnamon Rollercoaster Stack bij Mr. Stacks

Een waar kunstwerk op je bord bij Mr. Stacks

Uiteindelijk wil Mr. Stacks dat er keuze voor iedereen blijft, is er ook nog een enkele vlees- en visopties. De American pancakes zelf zijn 100% veganistisch, maar als topping kan je ook kiezen voor barbecue kip of gerookte zalm. Iedere stapel pancakes ofwel stack wordt als een waar kunstwerk opgemaakt, waardoor je je voor een seconde afvraagt of je het allemaal gaat op krijgen. Gelukkig was maag groter dan de ogen, want de stacks gingen zonder enige moeite op.

Naast fantastische pancakes ook bubble tea

Iets waar Mr. Stacks zich nog meer in onderscheid, is bubble tea. Een drankje dat als grote hit in Taiwan begon, maar nu ook steeds meer in Nederland te vinden is. Naast bubble tea is er ook gewoon thee, ijsthee en koffie. En versgeperste sinaasappelsap. Genoeg lekkere drankjes voor bij je pancakes zo te lezen. Succes met kiezen – of laat je net als wij adviseren door het personeel.

Mr. Stacks zalm pancakes
Cinnamon pancakes Rollercoaster bij Mr. Stacks in De Pijp

Ontdek nog meer vegan hotspots in De Pijp:

  • Vegan Junk Food Bar voor allerlei geweldige veganistische snacks.
  • Bestel bij The Meets in ieder geval de frietjes gemaakt van polenta.
  • BARDAK waar je geniet van al het lekkers uit de Israëlische keuken.

Reacties

Dit bericht heeft 6 reacties

  1. Omg dat ziet er zo lekker uit! Ik ga deze hotspot zeker onthouden. Thanks for the tip!

    1. Fashiable

      Zeker doen, het is echt fantastisch lekker allemaal! Als je van zoet houdt, moet je de Cinnamon Rollercoaster stack proberen. X

  2. Dit ziet er allemaal heeeeerlijk uit. Wat fijn dat ze 5 vegan opties aanbieden op hun kaart! Ik denk dat deze ook in trek kunnen zijn voor niet-vegans, omdat ze er eerst en vooral al zo goed uitzien. Handige tip voor als ik nog eens in Amsterdam kom.

Geef een reactie