Hoe combineer je een flared broek met print? Nou, zo!

De flared broek. Van spijkerstof of een met een vrolijke kleur of print. Het is een kledingstuk dat ik ’s ochtends meestal als eerste uit de kast trek. Een perfect basisitem vanuit waar je met weinig moeite een leuke outfit samenstelt. Vandaag deel ik weer eens een lookje, met flared broek uiteraard!

Outfit: flared broek met luipaardprint

Flared broek: de broek met wijd uitlopende pijpen

De broek met wijd uitlopende pijpen is al een tijdje een modetrend in Nederland. Skinny jeans zien we nog steeds veel, maar we durven onszelf steeds vaker in een flared boek te hijsen. En daar ben ik blij om! Ik heb als een soort reserve nog wel een skinny jeans liggen, maar deze is inmiddels mijn trouwe klusbroek geworden.

Intussen heb ik een fijne collectie flared broeken opgebouwd. Twee flared jeans, maar een grote favoriet blijft toch wel deze met luipaardprint. Deze kocht ik wel alweer zo’n twee of drie jaar geleden bij Costes, maar wellicht krijgen ze weer een soortgelijke variant dit jaar.

Soms is dameskleding kopen wel een uitdaging, want ik heb niet de langste benen. Dat is voor het vinden van flared broeken soms nog knap lastig, aangezien deze meestal gemiddeld een stuk langer zijn. Een flared broek hoort namelijk over je schoenen heen te vallen, maar je wilt natuurlijk op je broekspijpen gaan lopen. Gelukkig is daar de handige moeder die altijd raad weet!

Outfit: flared broek met luipaardprint

Mijn nieuwste en oudste kringloopvondst

Verder heb ik nog twee kringloopvondsten in deze outfit aan die ik graag met jullie wilde delen. De denim blouse heb ik zomaar al tien jaar en vond ik onlangs in de kast van mijn ouderlijk huis. Top herontdekking! Dit paar loafers van Bally is mijn meest recente aanwinst. Ik was even bang, maar met zooltjes passen ze echt perfect. Zo blij, want ik heb voor slechts een tientje mijn lenteschoeisel al in huis. #liefdevoordekringloop

Hermine Hold sjaaltje | Love Moschino tas | Costes flared broek | Bally loafers

Outfit: flared broek met luipaardprint en Hermine Hold scarfette

Nog meer leesvoer nodig? Bekijk ook eens:

Reacties

Dit bericht heeft 3 reacties

Geef een reactie