8 x toffe sneakers voor dit najaar

Eerder schreef ik al een artikel over allerlei toffe witte sneakers, maar inmiddels ben ik al een tijdje op zoek naar een nieuw paar sneakers. Alleen er is zoveel leuks om uit te kiezen, waardoor ik de knoop maar niet kan doorhakken. Iets met first world problems, zullen we maar zeggen. Daarnaast leek het mij gewoon leuk om al mijn huidige favorieten met jullie te delen, want wellicht kunnen jullie nog wat sneaker inspiratie gebruiken. Shoppen maar!

Zoals jullie waarschijnlijk opvalt, ben ik op zoek naar sneakers met een kleurtje. Gelukkig zijn deze momenteel niet moeilijk te vinden, want wat betreft sneakers gaan we vrolijk het winterseizoen in. Vooral Puma lijkt hiervan te houden, want half november lanceren ze een heleboel vrolijke modellen. Zo ook de felrode RS-X Toys die rechtsonder staan afgebeeld.

Zelf heb ik al een paar witte sneakers met klittenband van Robey Sportswear en de zwarte Muse Echo sneakers van Puma. Het is dan wel zo logisch om eens voor iets anders te gaan. Alle gevonden favorieten heb ik in deze collage verwerkt; nu alleen nog de taak om één paar uit te kiezen. Help me vooral mee! Onder de volgende afbeelding vind je de links naar de desbetreffende sneaker.

sneakers inspiratie

1. Fila Disruptor II – 110 euro
2.
Hi-Tec Flash ADV Racer  – 180 euro
3. Adidas Originals Yung-1 Craft Ochre – 120 euro
4. Hi-Tec Flash ADV Racer – 180 euro
5. Puma Desert – 130 euro
6. Nike M2K Tekno Medium Olive – 100 euro
7. Adidas Yung-1  – 119,95 euro
8. Puma RS-X Toys – 110 euro

Heb jij al jouw favoriete paar gespot? Of heb jij al andere sneakers hoog op het verlanglijstje staan? 

Reacties

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. evelien

  De rode sneakers vind ik heel erg mooi!
  Ik ben geen sneaker mens, maar de sneakers die je op een rijtje hebt gezet vind ik wel echte erecatchers. <3
  Liefs,
  Evelien

 2. Marjoleine

  Ze zijn allemaal tof! Ik zou persoonlijk voor de Fila’s gaan maar die zie je nu ook wel weer steeds meer… Dilemma’s… haha.

  1. Fashiable

   Inderdaad, zeker in het klassieke, witte paar lopen al veel mensen rond. Jammer!

Geef een reactie