Outfit: eerste outfit van 2019

outfit /

Eigenlijk ben ik al te laat om jullie nog een gelukkig nieuwjaar te wensen, hè? Nou en. Dat 2019 jullie veel moois zal brengen! Heel stiekem ben ik nu pas een beetje bijgekomen van alle feestdagen, want het is best schakelen om de volgende dag alweer op kantoor te zitten. Je kan dan wel raden wat ik afgelopen weekend veel heb gedaan: Zzzz. Gelukkig was er daarnaast tijd om weer eens mijn outfit op de foto te zetten.

Met liefde gemaakt door mijn moeder

Het pronkitem van deze outfit is beslist de gebreide trui die met liefde door mijn moeder is gemaakt. Deze wintermaanden ga ik zo goed als in mijn warmste truien door het leven en dit is er een van. Zo zo blij mee. Dankjewel mam! Verder is deze gehele outfit indirect geïnspireerd door een vriendin die alweer láng geleden zo’n dergelijke kleurencombinatie droeg. Deze is kennelijk goed in mijn hoofd blijven hangen, want ik zag de broek en trui als één plus één is twee. Een leuk paar laarsjes eronder, een tasje om de arm en ik ben gereed voor een dagje Amsterdam.

Wandelend door Amsterdam

Gisteren was ik namelijk bij de IJ-Hallen te vinden. Ik geloof dat ik een jaar of vijftien was toen ik voor het eerst met mijn moeder en zus hiernaartoe ging. Jammer genoeg merk je wel dat deze vlooienmarkt toeristischer en overhyped wordt. Vind ik dan. Dat blijkt wel uit het feit dat ik met precies niks naar huis ging, terwijl ik vroeger met minstens één volle tas het terrein afliep. Ach ja. Daarna zijn we gezellig met z’n allen wezen lunchen bij Pllek. Vervolgens nog even door de Jordaan gewandeld waar we een even pauzeerde voor deze foto’s om daarna snel op te warmen met een chai latte bij 2 Coffee & Such.

ASOS flared broek | Love Moschino tas | HEMA oorbellen | Sol Sana enkellaarzen via Zalando Lounge

 

Fijne week lieve mensen!

Leave a Comment