Koffiespot Amsterdam: Coffee Sometime [permanent gesloten]

Sinds kort is de buurt Oud-West een koffiespot rijker: Coffee Sometime. Een toevallige ontdekking en gelukkig maar. Het is namelijk een heerlijke plek om met een vriend of vriendin bij te kletsen of om een paar uur achter je laptop te werken. Niet alleen hangt er een internationale sfeer, ook schenken ze hier een van mijn favoriete warme dranken in, namelijk matcha latte.

Wie? Koffiespot Coffee Sometime [permanent gesloten]
Waar?
Eerste Constantijn Huygensstraat 63H, 1054 BT Amsterdam (Oud-West)
Wanneer?
Maandag tot en met vrijdag: 08.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag en zondag: 09.00 uur – 18.00 uur

Koffie en matcha latte

Would you like to grab a coffee sometime? Nou, als het aan mij ligt iedere dag. De koffie bij Coffee Sometime is heerlijk, maar dan ook met een hele lange -e. Naast koffie zijn er ook theetjes en wanneer je iets nieuws wilt proberen, moet je zeker voor een matcha latte gaan. Ik zeg wel: je moet ervan houden, maar het is de poging meer dan waard. Wie net als ik liever geen normale melk drinkt, kan hier zonder extra kosten (hoera, eindelijk een tent die het begrijpt) havermelk krijgen.

Minimalistisch interieur

Het gehele interieur van Coffee Sometime doet mij grappig genoeg aan één specifiek tentje in New York denken. Niet raar, want een vriendin met wie ik daar vorig jaar nog was, zei precies hetzelfde. Het interieur is heel wit en licht, lekker minimalistisch, houten details, maar heeft toch een tof contrast met de zwarte tafeltjes en krukken. Daarnaast krijg je je zwarte koffie in een zo’n glazen laboratorium maatbeker en je thee in een strakke glazen theepot. Aan ieder detail is gedacht en ja, dan ben ik meteen verkocht.

Wie binnenkort naar Coffee Sometime gaat, kan zomaar mij tegenkomen. Ik woon er niet eens om de hoek, maar ik maak er graag een ommetje voor. Ontdek alle hotspots in Amsterdam-West

Nog meer toffe koffiespots in Amsterdam:
De Ysbreeker
Bar Botanique
Bar Bouwmeester

Follow my blog with Bloglovin

Reacties

Dit bericht heeft 2 reacties

    1. Fashiable

      Echt een aanrader wanneer je zin hebt in een koffietje en toevallig in de buurt bent!

Geef een reactie