Hotspot Amsterdam: Bar Botanique

Groen, groener groenst. Welkom bij de tropische jungle van Oost: Bar Botanique. Een plek waar ik vrijwel wekelijks langsloop, maar valt eigenlijk helemaal niet op aan de buitenkant. Maar zodra je binnenloopt, weet je niet waar je moet kijken. Zoveel fotogenieke hoekjes! Kijk snel verder voor deze toffe hotspot.

Restaurant Bar Botanique

Wat? Restaurant Bar Botanique
Waar? Eerste van Swindenstraat 581, 1093 LC Amsterdam (Oost)
Wanneer? 
Maandag tot en met donderdag: 09.00 uur – 01.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 09.00 uur – 03.00 uur
Zondag: 09.00 uur – 01.00 uur

Ruim vijfentwintig jaar lang was de Ponteneur de huiskamer van de buurtbewoners en Bar Botanique wil maar al te graag deze traditie voortzetten. Over het kleurenpalet is daarom goed nagedacht en hier is vervolgens het ultieme, tropische gevoel aan toegevoegd. Planten, heel veel planten. Deze jungle wordt gecombineerd met een Franse-Mediterraanse menukaart… Maar er zijn ook pizza’s!

Een ontbijt, lunch, diner of borrel: alles is mogelijk. In de zomer kun je lekker buiten zitten, maar je proeft de sfeer pas optimaal wanneer je tussen de bladeren gaat zitten. De flamingo, palmbomen, marmeren tafeltjes en de groene, roze en bruine kleuren zorgen voor een op- en-top sfeer. Ik plofte op een bankje neer en bestelde de lekkerste chai latte ooit.

Ontbijt, lunch, diner en borrel bij Bar Botanique

Leuke hotspot in Amsterdam-Oost: Bar Botanique

Hotspot Bar Botanique in Amsterdam-Oost

Heel veel liefde voor deze plek! Wie is in voor een chai latte date? Ontdek nog meer plekken in Amsterdam-Oost.

Reacties

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Dionne

  Super leuk! Hier was ik gisteren. Zo’n toffe plek! Ik vind dat groene echt heel mooi!

 2. Silkeblogs

  Supermooie foto’s! Ik ga woensdag naar Amsterdam, dus ik ga hier proberen langs te gaan!

  1. Fashiable

   Moet je écht doen, ik vind het echt een van de leukere (koffie)plekken van Amsterdam! Het ligt misschien niet in het centrum van de stad, maar met tram 3 of 7 of de trein naar Muiderpoort ben je er zo :)

Geef een reactie