Hotspot Amsterdam: De Ysbreeker

Als de weergoden ons nog een aangename nazomerdag gunnen, is De Ysbreeker een hotspot om op je terrassenlijst te zetten. Dit grand café aan de Weesperzijde heeft een terras waar de zon gegarandeerd een groot deel van de dag in je gezicht schijnt. Dat is nog eens heerlijk wakker worden met een kop koffie op de zondagochtend. Is het toch minder goed weer? Dan kun je knus binnen van een warm drankje genieten.

De Ysbreeker in Amsterdam

Wie? Restaurant De Ysbreeker
Waar? Weesperzijde 23, 1091 EC Amsterdam (Oost)
Wanneer? Maandag tot en met donderdag: 08.00 uur – 01.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 08:00 – 02:00 uur
Zondag: 08.00 uur – 01.00 uur

Deze ietwat verborgen plek aan de sfeervolle Amstel heeft een mega terras en terwijl je met je gezelschap aan het kletsen bent, varen de bootjes voorbij. Verder is alles hier mogelijk. De dag starten met een koffie bij de espressobar, smullen van lunch- en avondgerechten met dagverse producten, laptoppen met supersnelle Wi-Fi en van de uitgebreide borrelkaart krijg je meteen honger. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat ben je hier welkom voor een portie gezelligheid.

Restaurant De Ysbreeker in Amsterdam

Restaurant De Ysbreeker in Amsterdam

Koffie drinken op het terras aan de Amstel

Wat is jouw favoriete hotspot van Oost? Ontdek nog meer plekken in Amsterdam-Oost.

Reacties

Geef een reactie