Hotspot Amsterdam: Bar Bouwmeester

Bitterballen als ochtendsnack? Dat kan. Een ontbijtwafel als toetje? Dat kan. Bar Bouwmeester in de bruisende Rivierenbuurt hanteert de hele dag door dag één menukaart. Je schaamtegevoel kan thuis worden gelaten, want het keukenpersoneel staat de hele dag paraat om ieder gerecht van de kaart te bereiden.

Restaurant De Bouwmeester in Amsterdam-Zuid

Wie? Restaurant De Bouwmeester
Waar? Rijnstraat 36, 1078 RC Amsterdam (Rivierenbuurt)
Wanneer? Maandag tot en met donderdag: 09.30 uur – 18.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 09.30 uur – 00.00 uur
Zondag: 09.30 uur – 18.00 uur

Heel veel betaalbaar lekkers op de kaart

Neem plaats op de okergele bank en laat je verrassen door al het (betaalbare!) lekkers. Wat dacht je van een ontbijtwafel met huisgemaakte blauwe bessen compote, Griekse yoghurt en honing (6 euro), een sandwich baba ganoush met gegrilde groenten, granaatappel, feta en munt (7,50 euro). Of toch een zoete aardappel salade (10,50 euro)? Dit is slechts een kleine greep uit het aanbod.

Zo zijn er ook huisgemaakte dikke frieten (4 euro), een portobello burger (14,50 euro), flatbread pizza (8 euro) en een quiche die wekelijks wisselt (7 euro). Wat ook opvalt, is dat meer dan de helft van de gerechten vegetarisch is, dus Bar Bouwmeester scoort hiermee absoluut pluspunten. Voor de vegans onder ons is er iets minder keuze, maar wel is er een Thais pompoensoepje (7 euro). En uiteraard zijn er de frietjes die genuttigd kunnen worden.

Bar Bouwmeester werkt met lokale en verse producten uit Amsterdam

Dat Bar Bouwmeester er alles aan doet om hun uitstoot zo veel mogelijk te minimaliseren, blijkt uit bewuste keuze voor lokale en verse producten uit Amsterdam. Brood en kaas komt bijvoorbeeld zelfs uit de straat en koffie wordt gezet met gebrande bonen van Badeta uit De Pijp.

Ontbijten bij Bar Bouwmeester in Amsterdam

Het interieur van de hotspot in de Rivierenbuurt

Restaurant De Bouwmeester in Amsterdam-Zuid

Wafels als ontbijt, lunch of diner. Jij kiest!

 Ontdek meer eetgelegenheden in Amsterdam-Zuid.

Reacties

Geef een reactie