Outfit: streets of Bratislava

Niet alleen ben ik nu afgestudeerd, ook was ik afgelopen weekend jarig. Ofwel, dubbel feest! En of ik dat goed gevierd, want ik was in het buitenland te vinden. Samen met Kirsten ging ik een lang weekend naar Bratislava in Slowakije. Daarover later meer, maar één ding zeg ik jullie alvast: deze stad heeft me enorm verrast.

Ja ja, op deze foto’s was ik ook daadwerkelijk jarig. Vierentwintig jaar ben ik geworden voor de nieuwsgierigen onder ons. Een mooie leeftijd om het volwassen leven mee in te luiden, ofzoiets. Volgende week mag ik mijn diploma ophalen en dan kan ik het schoolleven voor altijd achter me laten. Wat een heerlijke gedachte.

De blouse was een cadeautje voor mezelf. Want als je dan na vier jaar hard zwoegen bent afgestudeerd, mag je jezelf wel even goed verwennen, vind ik. Ik zag hem bij ZARA hangen en ik was meteen verliefd. Wel een pijnlijk idee dat deze blouse een week later waarschijnlijk alweer in de uitverkoop zou zijn, maar dan zul je net zien dat mijn maat is uitverkocht. En nu heb ik hem tenminste.

ZARA blouse | ASOS flared boek | Daniel Wellington horloge | Birkenstocks sandalen

Gerelateerde artikelen:
Waarom een stedentrip naar Bratislava een aanrader is!
Dit moet je allemaal zien en doen in Bratislava, Slowakije
11 x overheerlijk eten en drinken in Bratislava

Reacties

Dit bericht heeft 11 reacties

  1. Fashiable

   Het was ook een prachtige omgeving om (véél) foto’s te geven. Thanks! :)

 1. roos

  Wat een prachtige foto’s, echt mooi bewerkt en je staat er ook zo goed op!

  1. Fashiable

   Jaaa, ik ben de laatste tijd veel met Lightroom aan het oefenen. En dankjewel voor het lieve compliment!

  1. Fashiable

   Dankjewel! De blouse is echt een van mijn top aankopen van de afgelopen tijd.

 2. Echt: deze foto’s zijn zo zo mooi geworden! I can’t, gewoon. Alsof ze zo uit een tijdschrift komen. En een knappie ben je ook echt!

Geef een reactie