Boek: New York guide voor modeliefhebbers

Maak onmiddellijk plaats op je koffietabel voor dit prachtig geïllustreerde boek met roségouden randen. Een van ’s werelds bekendste mode-illustratoren, Megan Hess om precies te zijn, neemt de modeliefhebber mee naar New York en deelt in haar boek al haar insider-tips. Ze geeft tientallen tips waar je zoal kunt shoppen, slapen en eten. En dit alles met oog op iedereen met een modehart!

New York, hotspots voor fashion lovers is zo’n boek waar je op de zondagmiddag doorheen bladert om helemaal in de New Yorkse sferen te komen. Of je nou al twintig keer de Big Apple heb bezocht of dat de stad al jarenlang bovenaan jouw to-do list staat; ieder modehartje gaat hiervan sneller kloppen. Je krijgt ook echt zin om potlood, waterverf en papier erbij te pakken om de illustraties proberen na te tekenen. Zou ik dan misschien toch een verborgen tekentalent hebben? I’m afraid not..

Overnachten in een jeugdhostel of uit eten bij McDonald’s horen natuurlijk niet in dit rijtje thuis. Nee, tussen Megan’s favorieten staan onder andere plekken die voorbijkomen in al je lievelingsfilms en series. Shoppen bij Bloomingdales, de zoetste cupcakes van Magnolia Bakery (Sex and the City fans opgelet!) proeven, het iconische Times Square, het Guggenheim museum en een glimp opvangen van het Met Gala.

Oh, en je komt er ook achter waar het kantoor van Vogue zich bevindt. Vergeet hierbij niet om je allermooiste outfit en hakken aan te trekken, want hé, Devils Wears Prada spreekt boekdelen, haha. Favoriete film!! Die film hebben mijn vriendinnen en ik opnieuw gekeken toen we afgelopen april in New York waren. Een onbeschrijfelijk gevoel wanneer je daarna door de straten van Manhattan loopt.

Interesse? Het boek kost slechts 17,50 euro en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com.

Door deze reisgids krijg ik onmiddellijk heimwee en ik kan daarom niet wachten om deze wereldstad opnieuw te mogen bezoeken. En hé, sponsors zijn meer dan welkom! ;)

Lees ook:
11 x to-do’s voor de eerste keer New York
9 handige tips voor een vakantie naar New York
8 x hotspots in Williamsburg, New York

Reacties

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Edith-Sofia

    wat een super leuk boekje! New York blijft een van mijn favoriete steden<3

  2. Eva

    Dit boek staat nog op mijn koffietafelboeken wishlist! Hoor er zoveel goede dingen over en Megan Hess is echt een geweldige illustrator <3 Afgelopen Mei ben ik in New York geweest voor het eerst, maar ik merk dat ik ook nu alweer zin heb om terug te gaan en nieuwe dingen te ontdekken.

  3. Eva

    Dat boek lijkt me écht helemaal geweldig – ondanks dat ik nog nooit in New York ben geweest, haha.

Geef een reactie