Hotspot Amsterdam: conceptstore Hartje Oost

In de Indische Buurt, net achter het spoor, vind je koffieboetiek Hartje Oost. Een sfeervol en rustgevend tentje waar je kunt genieten van een lekker hapje en drankje om vervolgens nog even rond te neuzen in het boetiekje. Kijk snel verder, want deze koffiespot en conceptstore in Amsterdam-Oost wil je niet overslaan.

Wat? Koffieboetiek en conceptstore Hartje Oost
Waar? Javastraat 23, 1094 GZ Amsterdam (Indische Buurt, Oost) 
Wanneer? Maandag tot en met zaterdag: 09.00 uur tot 18.00 uur
Zondag: 10.00 uur tot 18.00 uur

Dé koffieboetiek van de Javastraat

Alleen de voorgevel nodigt je al uit om even naar binnen te lopen. Helaas was het bewolkt toen ik er was, maar volgens mij is het hier meer dan prima vertoeven wanneer het zonnetje schijnt. Binnen zijn er ook veel zitplekken en achterin kun je rondsnuffelen in het schattige boetiekje. Deze combinatie (koffie, kleding en accessoires) maakt, zoals ze zelf al zeggen, van Hartje Oost een ‘koffieboetiek’.

Hartje Oost werkt samen met leveranciers uit de buurt

Ik ging dit keer alleen niet voor een kop koffie, maar voor het ‘Sapje van de week’. Het sapje bestond uit venkel, peer, komkommer en munt. Heerlijk fris én ook nog eens gezond. Oh, en een energieboost gegarandeerd! Die had ik wel nodig, aangezien ik hierna nog een half uur naar huis moest fietsen. Verder staan er een hoop lekkere ontbijtjes en lunches op de menukaart. En een leuk weetje: alles wordt dagvers gemaakt met ingrediënten van leveranciers uit de buurt.

Menukaart van Hartje Oost in Amsterdam

Shoppen bij conceptstore Hartje Oost

IMG_3616

IMG_3617

Ga je naar de Dappermarkt of het Tropen Museum om de hoek? Dan is Hartje Oost zeker een tussenstop waard. 

Gerelateerde hotspots in Amsterdam-Oost:

Reacties

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie