Hotspot Rotterdam (Noord): conceptstore & designshop [Permanent gesloten]

Conceptstore & Designshop is helaas permanent gesloten. Heb je pen en papier bij de hand? Schrijf dan de meteen de straat Zwaanshals op voor je volgende bezoekje aan Rotterdam. Onlangs ontdekte ik deze straat met een vriendin en ik zag ontelbaar veel leuke winkels, waaronder & designshop op nummer vijfhonderdtwintig. Voor toffe design in jouw huis hoef je niet langer verder te zoeken.

Conceptstore & designshop in Rotterdam-Noord

Wat? Conceptstore & Designshop
Waar? Zwaanshals 520, 3035 KS Rotterdam (Oude Noorden)
Wanneer? Dinsdag tot en met zaterdag: 10:30 uur – 17:30 uur

Oneindig veel mooie interieuritems bij & designshop

Heel veel moois in één winkel. Aanschouw vooral even de onderstaande roségouden spiegel waar vriendinnetje Sophie in schittert. Naar mijn mening hét pronkstuk van de winkel. Ook zijn er zilveren ananassen, subtiele sieraden, geprinte kussentjes, notitieboekjes, diverse lampen, horloges van Cluse, 3D printers en nog veel meer leuks om hebberig van te worden. Maar vooral die spiegel heeft mijn hart veroverd… Ben je toch niet zo vaak in Rotterdam te vinden, maar vind je deze winkel nu al helemaal fantastisch? Dan heb ik goed nieuws voor je, want ze hebben ook hun & designshop webshop.

Conceptstore & designshop in Rotterdam-Noord

Conceptstore & designshop in Rotterdam-Noord

Koken met Pineut  Schermafbeelding 2016-07-09 om 10.55.20

Home artikelen bij conceptstore & designshop in Rotterdam-Noord

Conceptstore in de Zwaanshals in Rotterdam

Een ananas voor in huis

Kan jouw interieur wel een oppepper gebruiken? Dan moet je deze winkel beslist een keer bezoeken. Als je tips hebt voor andere hotspots in Rotterdam-Noord, laat ze vooral even achter in een reactie. 

Ontdek ook deze plekken in Rotterdam:

Reacties

Dit bericht heeft 4 reacties

  1. Eva

    Wat een leuk winkeltje! Ik was laatst nog in Rotterdam geweest, maar deze winkel was ik toen niet tegengekomen. De volgende keer móét ik er gewoon heen, deze winkel lijkt me zó leuk!

    Liefs :)

Geef een reactie