Hotspot Rotterdam: Baker’s Dough [Permanent gesloten]

Baker’s Dough is helaas permanent gesloten. Wel is de winkel overgenomen door Vera’s Dough, maar ook deze plek is momenteel tijdelijk gesloten. Ben jij ook altijd schuldig aan het stiekem oppeuzelen van de helft van het koekjesdeeg? En pak jij als eerste de balletjes deeg uit de Ben & Jerry’s ijssmaak Cookie Dough? Aha, dan weet ik al hoe laat het is. Bij cookie dough bar Baker’s Dough in Rotterdam mag je ongegeneerd een bak vol koekjesdeeg snoepen. Wie wil dat nou niet?!

Wie? Cookie dough bar Baker’s Dough
Waar? Pannekoekstraat 82A, 3011 LK Rotterdam (Centrum/Blaak)
Wanneer? Dinsdag tot en met zaterdag: 11:00 uur – 22:00 uur
Zondag: 12.00 uur – 22.00 uur

Concept geïnspireerd op cookie dough bar DŌ in New York

Geïnspireerd door DŌ in New York opende Baker&Moore in mei de allereerste cookie dough bar van Nederland: Baker’s Dough. Net als bij het ontbijt- en lunchrestaurant komt het Create it yourself motto hier terug, maar dan heet het Dough it yourself. In drie simpele stappen stel je je eigen koekjesdeeg-in-een-bakje creatie samen. #justdoughit

Vier smaken koekjesdeeg bij Baker’s Dough

Allereerst de belangrijkste stap: het koekjesdeeg. Er zijn vier vaste smaken, namelijk original Baker’s Dough, appel en kaneel, red velvet en witte chocolade, vegan en glutenvrij en dan is er ook een deeg van de maand. Alleen maar deeg eten, vult al snel, dus bij stap 2 kies je een bolletje ijs. De laatste stap is de allerleukste: de toppings! Vers fruit, M&M’s, stroopwafel, Kinder Bueno, Nutella, witte chocoladesaus, de keuze houdt maar niet op. Je kan helemaal losgaan.

Krijg je het niet op? Maak er thuis koekjes van!

Is de buik gevuld? Neem dan de restjes mee naar huis, want het deeg blijft nog tenminste vier dagen goed in de koeling. Mega leuk, want er kunnen natuurlijk nog steeds koekjes van worden gemaakt: ongeveer 8 minuten op 170 graden. En geen paniek voor wie zelden in Rotterdam te vinden is: binnenkort opent Baker’s Dough een tweede vestiging in onze hoofdstad. Yesss!

  

Zeg nou zelf: dit is toch een fantastisch concept?! Ontdek alle hotspots in Rotterdam.

Reacties

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Liset

    Heel leuk bedacht inderdaad! Koekjesdeeg is zo lekker! Grappig dat je er daarna ook gewoon nog koekjes van kan bakken. Handig!

  2. Laura

    ik ben er echt twee keer langs geweest, maar elke keer was de winkel nog gesloten helaas. maar nu weet ik de openingstijden iniedergeval! haha

  3. Eva

    Echt een geweldig concept! Wel jammer dat het zo duur is, maar ik wil er alsnog een keer heen om dit te proberen :)

Geef een reactie