Conceptstore COLLECTIV. by Swan in Rotterdam

De Swan Market klinkt voor een aantal van jullie vast wel bekend in de oren. Het is een markt voor kleine ondernemers die zich aan het grotere publiek willen tonen. Sinds afgelopen zomer is er ook een conceptstore in Rotterdam – eerder opende de eerste vestiging al in Den Haag – waar de deelnemers hun collectie verkopen. En geloof mij: het is de grootste conceptstore (lees: 160 vierkante meter) die je tot nu toe bent binnengelopen.

Let op: de inhoud in dit artikel is momenteel niet up-to-date. De conceptstore is namelijk inmiddels verhuisd naar de Oude Binnenweg 137 in de binnenstad. 

Wie? Conceptstore COLLECTIV. by Swan
Waar? Oude Binnenweg 137 (Centrum)
Wanneer? Maandag: 13.00 uur – 18.00 uur
Dinsdag tot en met donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 uur – 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 18.00 uur
Zondag: 13.00 uur – 17.00 uur

In het voormalige kapperspand weet je haast niet waar je moet beginnen met kijken. Er is zoveel! Babykleding, heel veel sieraden, woonaccessoires, kunst, opgepimpte vintage meubels, leren tassen. Het is haast onmogelijk om met lege handen naar buiten te lopen. Of dit nu voor jezelf is, of voor een ander. Er zijn veel originele hebbedingen waar je maar al te graag een ander jaloers mee wilt maken. Ook ik ging met een nieuwe aanwinst naar huis, namelijk een zilver ringetje van het merk Femme Des Fleurs.

De vestiging begon met zo’n twintig deelnemers, maar inmiddels is dit aantal nog groter geworden. Vergeet ook zeker niet de trap naar beneden te nemen, want daar is nog meer moois te vinden. Zo fijn, want dat wordt vanaf nu dus COLLECTIV. by Swan leegkopen wanneer je niet naar een volgende editie van de Swan Market kunt.

En heb je al wat leuks gespot? Ontdek hier waar je nog meer kan winkelen, eten en drinken in Rotterdam.

Reacties

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. evelien

    Geweldige hotspot! Ik zag nu al dingen wat ik wil hebben, vooral het grote vintage kastje. <3
    Liefs,
    Evelien

  2. Manon

    wauw wat een winkel, mooie inrichting en wat zie ik nu al veel toffe dingen die ik zou willen kopen zeg, en dan sta ik nog niet eens binnen. Ga snel een keer een bezoekje brengen!

Geef een reactie