Hotspot Rotterdam: Baker&Moore

Misschien ietwat verstopt voor de dagjesmensen, maar vanaf nu is Baker&Moore in Rotterdam the place to be om te bivakkeren voor een all-day breakfast, luxe sandwich of een lekker glaasje wijn. Om de hoek van Eendrachtsplein – ja, dat plein met die gekke kabouter – kun je dagelijks terecht voor een portie gezelligheid.

Wie? Ontbijt- en lunchtent Baker&Moore
Waar? Westblaak 147, 3012 KJ Rotterdam (Centrum)
Wanneer?
Maandag tot en met vrijdag: 07.30 uur – 17.00 uur
Zaterdag en zondag: 09.00 uur – 17.00 uur

Bij Baker&Moore kun je de heel de dag door ontbijten, maar wat nog veel leuker is: je kan je eigen sandwich samenstellen. Create it yourself is dan ook hun motto. Kies uit wit, bruin, spelt of glutenvrij (pluspunt!) brood en vervolgens kies je je favoriete toppings en sausje/spread.

Kan je net als ik soms maar moeilijk kiezen? Dan hebben ze ook een X-aantal Baker&Moore specials die stuk voor stuk ontzettend lekker klinken. Naast sandwiches kan je ook je eigen salade samenstellen, er zijn dagverse sappen en zoete snacks en dagelijks ben je om drie uur van harte welkom voor een 100% gluten-, lactose- en suikervrije Healthy High Tea.

Doordeweeks gaan ze al om half 8 open, dus de workaholics onder ons kunnen al vroeg aan de slag met een lekker ontbijt en kop koffie. Er zijn namelijk speciale werktafels mét stopcontacten waaraan je goed kunt doorwerken zonder na een uur al weggestuurd te worden. Top, daar houden we van! Online kan je reserveren om zeker te zijn van jouw werkplek.

  

Voor een goedgevulde lunch ga je naar Baker&Moore! Ontdek hier andere hotspots van Rotterdam.

Reacties

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Edith-Sofia

    Ziet er super uit! Ik ga dit tentje zeker onthouden voor een dagje Rotterdam.

Geef een reactie