Weekendtip in Amsterdam: foodfestival Rollende Keukens

Met het pinksterweekend in het vooruitzicht heb je een goed excuus om de deur uit te gaan. Oké, het wordt misschien minder zonnig dan de afgelopen dagen, maar we zijn niet toch niet van suiker? En tegen lekker eten en drinken zegt niemand nee. Ga dit weekend daarom als de wiederweerga naar de Rollende Keukens op het terrein van de Westergasfabriek. Entree is gratis!

Foodfestival Rollende Keukens in Amsterdam

Wat? Festival Rollende Keukens
Waar? Op het terrein van de Westergasfabriek (Amsterdam)
Openbaar vervoer? Vanaf Amsterdam Centraal met bus 18, 21 en 22. Vanaf de binnenstad met tram 5.
Wanneer? 29 mei tot en met 2 juni 2019: iedere dag vanaf 13.00 uur

Tientallen foodtrucks en livemuziek bij Rollende Keukens

Voor mij de eerste keer dat ik het eetfestijn een bezoekje bracht. Ik werd overdonderd door de tientallen vrolijke food trucks en de ongedwongen sfeer ondanks de grote hoeveelheid bezoekers. Iedereen geniet van een lekker hapje en drankje en om de zoveel meter is er een podium waar bandjes optreden.

Foodfestival Rollende Keukens in Amsterdam

Eten en drinken genoeg: voor ieder wat wils

Ik was er helaas tijdens spitsuur, maar we konden op een schattig tapijtje nog prima van onze falafel en gepofte aardappel met BBQ kip (god-de-lijk!) genieten. Ik als grote eter had hier niet genoeg aan, dus ik nam nog een toetje: een crêpe met appel en kaneelsuiker. Deze zat sneller in mijn maag dan dat ik er een foto van kon maken. Wellicht nog handig om van te voren te weten: betalen kan alleen met cash!

Foodfestival Rollende Keukens in Amsterdam

Foodfestival Rollende Keukens in Amsterdam

Een en al gezelligheid hier! Ga jij deze editie ook nog weer langs?

Ontdek ook deze gezellige plekken in de buurt van Westerpark:

Reacties

Geef een reactie