Hotspot Amsterdam: conceptstore en lunchroom Ninour

Zalmroze muren en turquoise tafeltjes; er is geen vrolijkere plek om van een gezonde lunch te genieten dan hier bij Ninour. Ik kwam deze parel per toeval op Instagram tegen en ik wilde er hoe dan ook een keer gaan eten. Zo gezegd, zo gedaan. Culinaire liefhebbers moeten deze plek als de wiedeweerga aan hun to-do list toevoegen!

Hotspot Ninour in Amsterdam

Wat? Conceptstore Ninour
Waar? Eerste Jan Steenstraat 109, 1072 NH Amsterdam (De Pijp) 
Wanneer? Maandag en dinsdag: gesloten
Woensdag tot en met zaterdag: 11.00 uur tot 18.00 uur

Vegetarische gerechten met lokale ingrediënten op de kaart

Op de menukaart van Ninour vind je vegetarische gerechten afkomstig van producers zo lokaal mogelijk. Bovendien is alles super gezond en wordt er van ieder gerecht een feestje gemaakt. Maar echt, het eten ziet er zo net kleurrijk uit als het interieur. Je kunt kiezen uit een achttal lunchgerechten, maar geloof me, dat maakt dat keuze écht niet makkelijker. Daarom gingen Yara en ik onze lunch delen. En ja, ik moet zeker nog een keer terug om al het andere te proeven. Achter ons werd de couscoussalade genuttigd en die zag er ook goed uit.

Nu hoor ik jullie al denken: wat hebben jullie voor lekkers gegeten?
Green Tahini – Een spinaziesalade met sojabonen, kikkererwten, gegrilde courgette en aubergine, Turkse feta, en een frisse tahin-sojasaus.
Picture me rollin’ – Libanees brood in de vorm van een wrap met zelfgemaakte (peterselie)hummus, gegrilde groenten, truffelolie en geitenkaas.

Conceptstore en lunchtent Ninour in Amsterdam

Ninour is behalve een eetgelegenheid ook een toffe conceptstore

Behalve lekker eten kun je hier ook shoppen. Er zijn minimalistische sieraden van diverse merken, truien met een watermeloen, geurkaarsen, vrolijke fotolijsten en ontzettend lieve kinderschoentjes. Blijf je toch iets langer hangen voor een (zakelijke) lunch? Geen probleem, er zijn veel zalmroze stopcontacten aanwezig en de Wi-Fi is snel. Win-winsituatie!

IMG_3883   Conceptstore Ninour in Amsterdam

Ben je binnenkort in de Amsterdamse Pijp te vinden? Dan moet je zeker even gaan lunchen bij Ninour. Heb jij al trek gekregen?

Ontdek nog meer in de altijd gezellige De Pijp:

Reacties

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Dionne

    Het ziet er echt zoo tof uit! Ik hou van dit soort dingen!

Geef een reactie