Hotspot Amsterdam: conceptstore All the Luck in the World

Loop door de Gerard Doustraat en je wordt overspoeld door de vele conceptstores. Het wordt ook wel eens de hipste straat van Amsterdam genoemd en daar kan ik me eigenlijk wel goed in vinden. Conceptstore All the Luck in the World is een van die winkels waar je binnen no-time een mooi cadeau voor een vriend of vriendin hebt gevonden, of gewoon voor jezelf.

Conceptstore All the Luck in the World in Amsterdam

Wie? Conceptstore All the Luck in the World
Waar? Gerard Doustraat 86HS, 1072 VW Amsterdam (De Pijp)
Wanneer? Maandag tot en met zaterdag: 11.00 uur – 18.00 uur
Zondag: 12.00 uur – 17.00 uur

Alleen maar hebbedingen bij All The Luck in the World

Er is ontzettend veel moois te vinden bij deze fijne conceptstore in de Amsterdamse Pijp. Daar is geen twijfel over mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan ansichtkaarten, lampen, vintage, sieraden, leren tassen en allerlei toffe wanddecoratie. De winkel is piekfijn gestyled en alles wat je ziet, wil je zonder enige twijfel mee naar huis nemen. 

Mijn hart ging met name sneller kloppen van alle oorbellen die uitgestald lagen. Zo hebben ze onder andere minimalistische sieraden met ananassen, flamingo’s en egels. Dat is toch het allerleukste ooit? Ik kan al enige tijd mijn oorbellen wisselen die ik enige tijd geleden liet schieten, dus ik ga zeker nog een keer terug om een nieuw paar uit te zoeken.

Alle filialen in Amsterdam:

  • Linnaeusstraat 20 in (Oost)
  • Berenstraat 2 in (Centrum / De 9 Straatjes)
  • Gerard Doustraat 86HS (De Pijp)

Conceptstore All the Luck in the World in Amsterdam

Conceptstore All the Luck in the World in Amsterdam

Conceptstore in Amsterdam

Zin om nog meer te shoppen in Amsterdam? Ontdek nog meer hotspots in De Pijp.

Reacties

Dit bericht heeft 5 reacties

  1. Dionne

    Ik vind deze rubriek op je blog zó leuk! Ik ben dol op mooie en toffe hotspots!

  2. Hazal

    Het is hier echt leuk! We kunnen een x samen hier koffie drinken :D!

Geef een reactie