Hotspot Amsterdam: conceptstore COTTONCAKE (De Pijp)

De Amsterdamse Pijp blijft me continu verrassen met allerlei unieke hotspots. Het is ook niet zomaar mijn favoriete buurt van Amsterdam. Je vindt hier straatjes vol met de leukste koffietenten en conceptstores; en iedere keer ontdek je weer iets nieuws. Vandaag nemen we een kijkje bij het witte pareltje COTTONCAKE, een conceptstore waar je kunt shoppen én eten.

Conceptstore COTTONCAKE in De Pijp in Amsterdam

Wie? Conceptstore COTTOKCAKE
Waar? 1e van der Helstraat, 1072 NZ HA Amsterdam (De Pijp)
Wanneer? Maandag tot en met vrijdag: 10.00 uur – 18.30 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 18.00
Zondag: 11.00 uur – 18.00

Een knus zitgedeelte voor een lekker hapje en drankje

COTTONCAKE is een fijne plek om onder het genot van een cappuccino met je vriendinnen bij te kletsen. Via een smal trappetje naar boven kom je bij het zitgedeelte en vanaf hier heb je uitzicht over de winkel. En wanneer je honger of lekkere trek hebt, kan je maag ook worden gevuld met een stuk cake, een fancy ontbijtje of lunch. De menukaart kan je hier bekijken.

Conceptstore COTTONCAKE in De Pijp in Amsterdam

Conceptstore COTTONCAKE in De Pijp in Amsterdam

Lokale merken bij COTTONCAKE verkrijgbaar

Het winkelaanbod wisselt ieder seizoen. Met de zomer in het vooruitzicht zijn er momenteel een heleboel leuke items voor het festivalseizoen te vinden. Ook voor handgemaakte sieraden of kanten lingerie ben je hier aan het juiste adres. Een aantal merken die hier verkrijgbaar zijn, zijn Samsoe & Samsoe, Selected, One Teaspoon en Monocrafft. Ook nieuwe, vaak lokale merken krijgen de kans om hier hun collectie te verkopen.

Lekker eten en drinken bij deze conceptstore in De Pijp in Amsterdam

Kende jij COTTONCAKE al? Wat is jouw favoriete hotspot in De Pijp?

Reacties

Dit bericht heeft 6 reacties

  1. Marleen

    Het ziet er super uit, die bralettes zijn ook zo mooi! Ik ga misschien vanaf augustus in Amsterdam wonen, dus ik heb er al helemaal zin in als ik dit zo zie!

  2. Gina

    Oh wauw, wat een toffe plek en de lace bra’s zijn prachtig! Dit ga ik zeker even onthouden :D

  3. Luna

    Ik had al eens gehoord van Cottoncake, maar ben er nog niet geweest! Het ziet er echt zo mooi uit :)

Geef een reactie