Hotspot Den Haag: Pistache Café

Den Haag, hotspot, tips /

Den Haag heeft een heleboel verborgen parels. Of je kent ze via via of je loopt er toevallig langs, maar anders zou je ze misschien niet zo snel vinden. Een van de redenen waarom ik het zo leuk vind om hotspots met jullie te delen. Net buiten het centrum van de stad vind je veel gezellige eettentjes en winkels, zoals Pistaché Café. Met uitzicht op de Paleistuin kun je hier heel dag door genieten van ontbijtjes en mega tosti’s.

Wie? Ontbijt- en lunchtent Pistache Café
Waar? Prinsestraat 134, 2513 CH Den Haag 
Wanneer? Maandag tot en met donderdag: 08.00 uur – 17.00 uur
Vrijdag tot en met zondag: 08.00 uur – 18.00 uur 

Pistache Café is een groene ontbijt- en lunchtent, en dan heb ik het niet over de menukaart. Nee, het interieur is pistache groen, van de bar tot de kussentjes op de banken en van de krukjes tot het schoteltje van mijn chai latte. Ja, ik ben sinds kort verslaafd aan dit drankje en ook bij Pistache Café is ‘ie super lekker.

En wat staat er dan allemaal op de menukaart? Omdat ik altijd slecht ben in kiezen – ik vind veel te veel lekker – vroeg ik aan het personeel wat hun persoonlijke favorieten zijn en wat veel wordt besteld: de pompoen wafels, zoete aardappel pannenkoekjes, carpaccio sandwich en de sandwich met avocado en ei.

Uiteindelijk gingen we voor de pompoen wafels en zoete aardappel pannenkoekjes. Ik kende deze recepten nog niet, maar de combinatie van zoet en hartig is verrassend lekker. En het verse fruit maakt het plaatje helemaal compleet. En zo heerlijk fotogeniek op de mooie bordjes.

Als ik binnenkort weer een dag in Den Haag ga spenderen, heb ik mijn lunchspot alvast in the pocket! Wat is jouw favoriete plek van Den Haag? 

Leave a Comment

(4) comments