Hotspot Amsterdam: Bedford Stuyvesant

hotspot, Oost, tips /

De Javastraat in Oost heeft een heleboel leuks te bieden en zo ook Bedford Stuyvesant. Een fijne werkplek voor ontbijt en lunch én iedere donderdag mag je hier ongegeneerd taco’s smullen. Met de toffe muurschilderingen en gezellige zithoeken is het heerlijk koffie- en theeleuten. Oh, en stopcontacten zijn aanwezig!

Bedford Stuyvesant Fashiable 1

Wat? Ontbijt- en lunchtent en pop-up restaurant Bedford Stuyvesant
Waar? Javastraat 55, 1094 HA Amsterdam (Oost)
Wanneer? Maandag tot en met vrijdag: 08.00 uur – 19.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur – 19.00 uur
Zondag: 10.00 uur – 19.00 uur

Wanneer je binnenkomt, vallen meteen de enorme tekeningen op de linkermuur op. Deze gaan achterin over in een felblauwe/groenachtige muur. Hier schijnt extra veel daglicht door de dakramen. Aan de wanden hangen oude camera’s, dinosaurussen en floppy’s. Het ziet er allemaal heel knus uit en daar houd ik zeker weten van.

Ik dronk zoals gewoonlijk een kopje groene thee, want ik ben eenmaal niet zo’n koffiefanaat. Op de bar staan twee kannen water, een met munt en een met komkommer. Heerlijk als dorstlesser tussendoor. Als lunch bestelde ik Turks brood met oude kaas, avocado, spinazie en een groene notenpesto. Mega lekker en de prijzen van de menukaart vielen ook reuze mee. Voor deze sandwich betaal je slechts 5,80 euro. Dat vind ik een meer dan prima prijs voor een broodje in Amsterdam.

IMG_5046

Bedford Stuyvesant Fashiable 6

Bedford Stuyvesant Fashiable 4

Bedford Stuyvesant Fashiable 3

Bedford Stuyvesant Fashiable 7

Bedford Stuyvesant is makkelijk te bereiken met bus 22, tram 14 of de trein richting Amsterdam Muiderpoort. Wat is jouw favoriete hotspot in Oost?

Leave a Comment

(4) comments