Een jaar op wereldreis met Kirsten – Volg alle avonturen op Fashiable

Hallo! Een keer geen blog van Nanne. Maar van mij, Kirsten. En mij ken je nog niet. Dus even kort voorstellen. Nanne en ik kennen elkaar al ruim tien jaar van de middelbare school. Ik heb in het verleden flink wat foto’s van Nanne haar outfits gemaakt, ben mee geweest om hotspots ontdekken, heb ik haar heerlijke recepten geproefd én zijn wij samen op avontuur geweest in onder andere Berlijn, Tallinn en Albanië. Want een liefde voor reizen en avonturen delen wij.

Treinstation in Antwerpen
De Grote Markt in Antwerpen

VAN EEN GERENOVEERD HUIS NAAR LEVEN UIT EEN BACKPACK

Maar wat doe ik nu precies hier? Nou. Ik ga samen met mijn vriend een jaar op wereldreis. 12 maanden lang! Een grote droom die na twee jaar flink sparen eindelijk is uitgekomen. We hebben ons pas (zelf) gerenoveerde huis in Den Haag verhuurd, mijn onbetaalde verlof op werk is goedgekeurd, onze kat wordt met liefde verzorgd en de spullen zijn ingepakt. Klaar om te gaan!

MIJn wereldreis: waar gaat de reis naartoe?

Alles ligt in principe open. Waarschijnlijk blijven we op ‘rechts’ en reizen we zolang door Azië als we er zin in hebben en gaan we op zoek naar kangoeroes in Australië. Wat is zeker weet, is onze eerste stop: China. Dat wordt al één groot avontuur ;). Mijn wensenlijstje is lang. Van wereldsteden als Taipei en Seoul, naar mijn duikbrevet halen in Thailand, tot het eten in India, en bergen beklimmen in Nepal en Nieuw-Zeeland. En in mijn ideale scenario gaan we op de terugweg ook nog langs Centraal-Azië.

Blijf op de hoogte van alle REISVERHALEN

Het komende jaar zal ik, Kirsten, mijn tips & tricks, reisroutes en avonturen delen op Fashiable. Ik kan er enorm van genieten dingen uit te zoeken en de beste en mooiste plekken te vinden. Met dank aan Nanne heb ik komend jaar een platform om alles met jullie te delen. Dus houd je van reizen, ben je net als ik op zoek naar de beste vegan plekken, of wil je gewoon inspiratie? Stay tuned!

Volg mijn avonturen hier op Fashiable en op mijn Instagram @kirstenfloris.

Lees ook deze reisgerelateerde artikelen:

Reacties

Geef een reactie