Deze wil je hebben! De vrolijke vegan tassen van HVISK

Ineens zijn ze overal op Instagram te vinden: de kleurrijke en speelse tassen van HVISK. Het Deense merk heeft al enige tijd de harten van menig vrouw veroverd en wij snappen wel waarom! De trendy tassen zijn in iedere kleur van de regenboog verkrijgbaar en worden met oog op duurzaamheid geproduceerd. En alleen daarom al een mooi merk om aan je tassencollectie toe te voegen.

Vegan tassen van HVISK via Brandfield

Tassenmerk HVISK matcht met iedere kledingstijl

HVISK laat zich graag inspireren door de levendige straten van de Deense hoofdstad Kopenhagen. De vrolijkheid van deze stad wordt gecombineerd met de minimalistische stijl van Scandinavië en doorvertaald naar trendy, maar tegelijkertijd tijdloze collecties. Bovendien motiveert het Deense merk, verkrijgbaar bij Brandfield, met hun tassen de drager een eigen stijl te creëren. En of ze dat goed doen! Ondanks het minimalistische design hebben de tassen van HVISK een herkenbaar uiterlijk. Hierdoor kan je een tas in de gewenste kleur perfect afstemmen op jouw persoonlijke kledingstijl.

Cadeautip: vegan tassen van Hvisk via Brandfield

Diervriendelijk en met oog op duurzaamheid

Behalve dat je met de tassen van HVISK jouw eigen stijl creëert, is er nog een groot pluspunt dat noemenswaardig is. Het merk is namelijk door PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) geselecteerd als een diervriendelijk merk. Wat dat precies inhoudt? Alle tassen en accessoires zijn van imitatieleer en op milieuvriendelijke wijze gemaakt.

Deze specifieke focus op een duurzame modewereld is belangrijk voor HVISK: bijdragen aan een positieve verandering in het modeklimaat. Dit doen ze door continu te kijken naar verantwoordelijke manieren van produceren en ontwerpen. Transparantie naar buiten toe staat hierbij voorop. Ook experimenteert het vegan label met het recyclen van materialen, zoals nylon en plastic.

Vrolijke vegan tassen van tassenmerk HVISK

Tassen van HVISK verkrijgbaar via Brandfield

Het vegen tassenmerk HVISK is nog niet in veel winkels in Nederland te koop, maar online is het een waar paradijs. Zo heeft webshop Brandfield een ruim assortiment tassen, bijvoorbeeld crossbody tassen, shoppers, clutches en heuptassen. Er zijn vele mooie merken, waarvan HVISK er is één is met bijna zestig verschillende tassen, pasjeshouders en portemonnee’s. Ja, zestig! Neem dus vooral rustig de tijd om jouw favoriet uit te zoeken.

Van Brandfield mocht ik een van de tassen van HVISK uitkiezen. Omdat ik al een tijd op zoek was naar een grotere heuptas waarin alle essentiële spullen in passen, koos ik al snel voor dit blauwe exemplaar. Het leuke van deze tas is, is dat je deze op twee manieren kunt dragen. Als een praktische crossbody, maar ook losjes over de schouder. Hierdoor is de crossbody zowel ideaal als je op stedentrip gaat en een hele dag op jouw favoriete festival losgaat.

Blauwe heuptas via webshop Brandfield

Ontdek nog meer originele cadeautips:

€ – Dit artikel betreft een samenwerking met Brandfield

Reacties

Geef een reactie