6 x de leukste cadeaus voor onder de kerstboom

Het mag misschien pas november zijn, de feestdagen staan eerder voor de deur dan je denkt. Het is daarom nooit te vroeg om na te denken wat je dit jaar voor je geliefde, bestie of huisgenoot onder de kerstboom moet leggen. Het is keer op keer een hersenkraker om origineel te blijven, dus alleen maar verstandig dat je inspiratie op doet in dit lijstje.

Kerstcadeau tip #1: een aroma diffuser

Nu ik er een heb, zou ik niet meer zonder kunnen: een aroma diffuser. Met een luchtbevochtiger neutraliseer je alle geuren in de woonkamer. En nog beter: het ruikt voortaan altijd lekker. Aromadiffusers zijn in vele varianten verkrijgbaar, maar zelf heb ik deze houtkleurige druppel van het merk O’dor Aroma. Je kan een tijdsduur van 1, 2 of 6 uur instellen en de diffuser verandert continu van kleur. En zeg nou zelf: het staat nog eens leuk in het interieur ook! Wil je het kerstcadeau helemaal compleet maken? Kijk dan bijvoorbeeld bij Holland & Barret voor een selectie heerlijke oliën. Mijn persoonlijke aanraders zijn Joy, Anti-Stress en Sleep Well.

Kerstcadeau tip #2: kamerplanten

Met een nieuwe kamerplant voor in huis kan er eigenlijk niet zoveel misgaan. Wel een stuk lastiger om onder de kerstboom te verstoppen, maar je maakt er de ander waarschijnlijk wel dolgelukkig mee. Er is namelijk altijd nog wel een kamerplant die op zijn of haar verlanglijst staat, want ja, aan die lijst zal nooit een eind komen. Heb jijzelf niet zoveel verstand van planten? Dat is geen probleem. Er zijn namelijk genoeg websites die je graag een handje helpen, zoals plantje.nl en plantsome.nl. Je kunt ze gewoon thuis laten bezorgen, dus dat is mooi meegenomen.

Kerstcadeautip Casimoda telefoonhoesjes

Kerstcadeau tip #3: een vrolijk telefoonhoesje

Je zou een telefoon vandaag de dag eigenlijk wel met een sieraad kunnen vergelijken. Deze draag je altijd bij je en des te leuker als deze ook nog eens iets over je (kleding)stijl vertelt. Daarom is het geven (of krijgen) van een telefoonhoesje altijd leuk. Op bijvoorbeeld de webshop van Casimoda hebben ze werkelijk de leukste varianten. Van het universum tot marmer, van gouden palmbomen tot allerlei schattige dieren. Of je nu een hoesje iPhone 11 Pro zoekt of van een andere iPhone, Samsung of Huawei: je vindt het hier allemaal. Een hoesje kost hier gemiddeld 19,95 euro per stuk.

Kerstcadeau tip #4: wasbare wattenschijfjes

Voor wie een vriendin heeft die zich met duurzaamheid en zero waste bezighoudt, zijn deze wasbare wattenschijfjes een potentiële kandidaat. Je gebruikt ze als een normaal wattenschijfje, maar deze verdwijnt vervolgens in de wasmachine in plaats van de prullenbak. Je kunt ze al bij verscheidene winkels kopen, maar ik ben zelf erg te spreken over herbruikbare wattenschijfjes van Holland & Barret. Met in bijzonder de dikkere variant. Je betaalt 8,99 euro voor 6 stuks, maar houdt zeker de aanbiedingen in de gaten, want die zijn er geregeld.

Kersttip posters van Poster Store

Kerstcadeau tip #5: posters in lijsten

Aanvullend op de groene decoratie zijn posters in strakke lijsten ook creatief cadeau om te geven. Er is namelijk altijd wel een ruimte of lege muur in huis dat net wat meer sfeer kan gebruiken. De woonkamer, de gang of misschien zelfs het toilet. Posters zijn toppers van decoratiestukken en je vervangt ze eenvoudig wanneer je zin hebt in iets nieuws. De bovenstaande posters bestelde ik via Poster Store, maar je zou bijvoorbeeld ook op de webshop van Desenio kunnen kijken.

Kerstcadeau tip #6: stalen waterfles

Laten we met zijn allen het plasticverbruik verminderen en voortaan onze eigen drinkfles meenemen. Niet alleen jijzelf, maar ook de mensen om je heen. Niet alleen steel je met zo’n hippe stalen waterfles de show, ook is je portemonnee je op ten duur dankbaar. Niet te vergeten blijft je thee lang warm onderweg en bespaar je de aanschaf van vele onnodige plastic flesjes. Merken waar je voor een stalen fles kunt kijken, zijn Dopper, Chilly’s, 24 Bottles, Blafre en Bodum.

Ik hoop dat jullie bij deze een dosis inspiratie voor kerstcadeaus hebben opgedaan. Hebben jullie nog andere tips voor een origineel kerstcadeau? Laat ze dan hieronder achter in een reactie.

€ – Dit artikel bevat een betaalde samenwerking

Reacties

Geef een reactie