How to! Hoe draag je een laptoptas stijlvol?

Het huis verlaten met een stoffige laptoptas is verleden tijd. We kiezen een laptoptas niet enkel meer op praktisch uit, maar ook op uiterlijk: het model, de kleur en het materiaal. Logisch ook, want je wilt dat een laptoptas bij de gehele outfit past. En daarom vandaag een ode aan laptoptassen. Ik laat je graag zien hoe ik de rugzak voor mijn laptop graag combineer.

How to! Hoe draag je een laptoptas stijlvol?

Een comfortabele en stijlvolle laptoptas in één

Een waterdichte rugzak is voor mij een pré. Een laptop is enorm kwetsbaar en daar wil je zuinig mee omgaan als je regelmatig met stortbuien op de fiets te vinden bent *hands up*. Voorafgaand aan mijn stage ruim twee jaar geleden kreeg ik van mijn ouders daarom deze waterproof rugzak van het Deense regenjassenmerk Rains cadeau. Een rechthoekige rugzak van lichtgewicht die tegelijkertijd goed op de schouders valt. Doei doei nek- en schouderklachten!

Vanzelfsprekend heeft dit minimalistische model een speciaal vak achterin voor je laptop – anders had de rugzak wel anders geheten. Een ander fijn voordeel is het geheime ritsvakje dat aan de achterzijde. Hier kan je je waardevolle spullen opbergen waar je niet zomaar bij kan. Máár er is natuurlijk nog een ander groot pluspunt: je kunt deze rugzak heel fashi(on)able dragen!

How to! Hoe draag je een laptoptas stijlvol?

Mooi zwart is niet lelijk: een kleur die afkleedt

Het minimalistische design van de tas zorgt ervoor dat je er eindeloos mee kunt combineren. Casual, vrouwelijk of toch wat stoerder: alles is mogelijk. Een subtieler model zorgt er immers voor dat een zorgvuldig uitgekozen outfit in tact blijft in plaats van deze als een opvallende bult op je rug zit. Zelf draag ik de rugzak het liefst met een lange jas, bijvoorbeeld deze tweedehands trenchcoat. En daaronder zijn de mogelijkheden eindeloos. Een flared broek, wijde pantalon, enkellaarzen of sneakers. Allemaal leuk!

Zoals je ziet, ging ik veilig voor zwart. Zwart kleedt niet alleen netjes af, maar zorgt ook voor een soort rust in de ‘chaos’ wanneer ik weer eens meerdere kleuren en/of prints in een outfit combineer. De laptoptassen en andere rugzakken van Rains zijn in allerlei modellen en kleuren verkrijgbaar. Pssst, hun regenjassen bijven ook gewoon top wanneer je naast je laptop ook graag je kleding droog houdt.

How to! Hoe draag je een laptoptas stijlvol?

Lees nog meer gerelateerde artikelen over styling:

€ – Dit artikel is een betaalde samenwerking

Reacties

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. Edith-Sofia

  Super mooie tas. Ik moet ook echt een fashionable tas aanschaffen waar mijn laptop in past. Ik loop namelijk nog wel met die stoffige laptop tas, niet echt modieus, haha!

 2. evelien

  Wat een geweldige laptoptas!
  Hij is echt prachtig. En super stijlvol. <3
  Liefs,
  Evelien

Geef een reactie