Winter is coming! Dit zijn de leukste betaalbare winterlaarzen

We mogen weer. De slippers en sandalen maken plaats voor dichte stappers die onze voeten warm houden de komende maanden. Een met of zonder hak. Een chiquer model of liever een met een wat stoerder uiterlijk? Dit najaar is er weer van alles in het straatbeeld te vinden. En daarom dit artikel gevuld met een dosis schoeninspiratie om de winterkriebels in te luiden.

De leukste winterlaarzen voor 2019 : 2020

Winterlaarzen voor een betaalbare prijs

Het herfst- en winterseizoen is wat betreft kleding en schoenen de minst leuke periode voor onze portemonnee. De meerdere lagen kleding zorgen voor hoger prijskaartje dan bijvoorbeeld één luchtige jurk. Ikzelf koop al een langere poos mijn kleding tweedehands en dit scheelt al enorm veel geld. Wat betreft schoenen vind ik het wel belangrijk dat ze goed aansluiten en comfortabel lopen.

Om het shoppen in het najaar gezellig te houden, heb ik op de webshop van Wild Store gezocht naar mooie winterlaarzen voor een betaalbare prijs. Dat wil zeggen dat deze allemaal niet meer dan 70 euro kosten. Ze zijn allemaal online te bestellen, maar voor wie liever in de winkel past, kan terecht bij hun filialen in Dinteloord of Hoeven.

De leukste betaalbare winterlaarzen voor 2019/2020
 1. Tamaris – € 69,95
 2. Tamaris – € 69,95
 3. Super Cracks – € 49,95
 4. Super Cracks – € 49,99
 5. Only – € 49,99 euro
 6. Bullboxer – € 59,99
 7. Tamaris – € 69,95
 8. Only – € 69,99

De winterlaarzen trends voor 2019/2020

Als we naar de bovenstaande winterlaarzen kijken, zien we een aantal elementen dit herfst- en winterseizoen herhaaldelijk terugkomen. Zo zijn de Dr. Martens-achtige laarzen niet uit het veld weg te slaan. De grove, dikke zool zorgt ervoor dat je op alle weersvoorspellingen bent voorbereid. Niet alleen een zwart paar zorgt voor de basis van iedere outfit, ook in het wit of met een glitter vallen ze eindeloos te combineren.

Daarnaast zien we de enkellaarsjes, zoals eigenlijk ieder jaar, weer volop in beeld. Het is vrouwelijke schoen vanwege de hak, maar toch kan je er met het gemak de hele dag op rondlopen. We kunnen jaarlijks standaard voor een zwart paar gaan, maar een keer iets vrolijks tijdens een stormachtige dag is ook geen verkeerd idee. Bijvoorbeeld een warm mosterdgeel paar of een met slangenprint.

Heb jij jouw favoriete paar winterlaarzen hierboven al gespot? Ontdek behalve winterlaarzen ook de mooiste horloges voor om je pols.

Reacties

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Silke

  Ik ben stiekem fan van de witte boots, maar ik weet dat mijn vriend die niet mooi zou vinden, haha!

  1. Fashiable

   Lekker dragen wat jijzelf mooi vindt, toch? Hij went er vanzelf wel aan! ;)

Geef een reactie