Hotspot Amsterdam: Piqniq

Midden in de Jordaan vind je de ontbijt- en lunchtent Piqniq. Vorig jaar dankzij mijn mama ontdekt en sindsdien is dit onze favoriete lunchplek als we op de maandagochtend naar de Noordermarkt gaan. Een kleine, maar fijne plek om na een drukke ochtend winkelen even bij te komen met een lekker wijntje en een samengestelde lunch.

Lunchroom Piqniq in De Jordaan

Wie? Ontbijt- en lunchroom Piqniq
Waar? Lindengracht 59-HS, 1015 KC Amsterdam (De Jordaan)
Wanneer? Dagelijks geopend: 09.00 uur – 17.00 uur

Stel je ontbijt of lunch helemaal zelf samen

Wat houdt het (lunch)concept in? Je luistert naar je maag en bedenkt je even goed hoeveel honger je eigenlijk hebt. Een lunch stel je al samen vanaf twee items, ofwel een kleine lunch. Voor een gemiddelde lunch heb je aan drie items meer dan genoeg en voor de grote eters onder ons *steekt hand omhoog* kun je je aan vier items wagen. Deze stel je per persoon samen. De keuze is tegelijkertijd reuze. Er zijn warme en koude mini broodjes, soepjes, salades, maar houdt ook zeker de dagspecials in de gaten. Afgelopen week ging ik voor een Thaise kippensoep, couscoussalade en een sandwich met pullen chicken. Errug lekker allemaal.

Het kan af en toe spitsuur zijn bij Piqniq, maar gelukkig is reserveren hier geen enkel probleem!

Lunchroom Piqniq in De Jordaan

Lunchroom Piqniq in De Jordaan

Kleine of grote honger, bij Piqniq zit je altijd goed! Kende jij dit tentje al?

Nog meer plekken in De Jordaan:

Reacties

Dit bericht heeft 5 reacties

  1. Oehhh, ik krijg hier helemaal honger van, haha! Het ziet er zo lekker en gezellig uit! Super tof :) Liefs

  2. Mariëlle

    Ziet er goed uit! krijg ook een beetje een picknick gevoel. Helaas kom niet zo vaak in de jordaan. Maar goed om in gedachten te houden!

  3. Laura'

    Ik ben altijd zo benieuwd hoe eettentjes aan hun leuke namen komen. Net zoals deze Piqniq. Hoe leuk! Tof concept ook en hier ook een hele grote eter!!

Geef een reactie