Hotspot Amsterdam: Lavinia Good Food

Centrum, hotspot, tips /

Cactussen, ananassen, een gele typemachine en een bakstenen muur. Dat klinkt als een sfeervolle inrichting en dat is het ook absoluut. In een zijstraat van de Leidsestraat vind je Lavinia Good Food. Een knusse hotspot op steenworp afstand van het drukke winkelcentrum waar je kunt ontbijten, lunchen en sinds kort ook dineren.

Lavinia Good Food 1

Wat? Lavinia Good Food
Waar? Kerkstraat 176, 1017 GT Amsterdam (Centrum)
Wanneer? Maandag en dinsdag: 08.30 uur – 16.30 uur
Woensdag tot en met zondag: 08.30 uur – 22.00 uur

Letterlijk ieder detail van Lavinia Good Food is Instagram-waardig. De onderstaande foto’s bevestigen dit gelijk. Daarom een extra leuke plek om hier van je cappuccino te genieten tussen het winkelen door. Het is een fijne plek voor een zakelijke afspraak of om bij te kletsen met je liefste moeder, zus of vriend(in). Er zijn meer dan genoeg zitplekken, maar reserveren kan ook met een paar muisklikken via de website.

Tot een half jaar geleden kende ik maar een enkele hotspot in de binnenstad om iets te eten of drinken, maar het is natuurlijk veel leuker om te kunnen afwisselen. Gelukkig is dat getob nu voorbij. Lavinia Good Food staat vanaf nu hoog op mijn lijstje en hier kom ik zeker nog een keer terug.

Lavinia Good Food

IMG_3338

Lavinia Good Food 2

IMG_4455

Lavinia Good Food 3

Een fantastische hotspot, toch? Kende jij Lavinia Good Food al? Bekijk hier alle andere hotspots. 

Leave a Comment

(2) comments