Hotspot Amsterdam: ontbijt en lunch bij Lavinia Good Food

Cactussen, ananassen, een gele typemachine en een bakstenen muur. Dat klinkt als een sfeervolle inrichting en dat is het ook absoluut. In een zijstraat van de Leidsestraat vind je Lavinia Good Food. Een knusse hotspot op steenworp afstand van het drukke winkelcentrum waar je kunt ontbijten, lunchen en sinds kort ook dineren.

Wat? Ontbijt- en lunchroom Lavinia Good Food
Waar? Kerkstraat 176, 1017 GT Amsterdam (Centrum)
Wanneer? Maandag en dinsdag: 08.30 uur – 16.30 uur
Woensdag tot en met zondag: 08.30 uur – 22.00 uur

Heerlijke plek in het centrum van Amsterdam

Letterlijk ieder detail van Lavinia Good Food is Instagram-waardig. De onderstaande foto’s bevestigen dit gelijk. Daarom een extra leuke plek om hier van je cappuccino te genieten tussen het winkelen door. Het is een fijne plek voor een zakelijke afspraak of om bij te kletsen met je liefste moeder, zus of vriend(in). Er zijn meer dan genoeg zitplekken, maar reserveren kan ook met een paar muisklikken via de website.

Lavinia Good Food in Amsterdam Centrum

Lavinia Good Food in Amsterdam Centrum

Lunchen in het centrum van Amsterdam

Ontdek nog meer in het Amsterdamse centrum:

Reacties

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie