Look-a-like HAY roségouden kledinghangers bij Primark

Vandaag heb ik de (rosé)gouden tip voor jullie. Al lange tijd droom ik van de metalen kledinghangers van het Deense merk HAY. Zij hebben allerlei droomaccessoires die iedereen dolgraag in zijn of haar interieur zou willen zien, maar helaas doen de prijzen meestal erg pijn aan de portemonnee. Hun roségouden parelts kosten omgerekend 2 euro per stuk en dat vind ik persoonlijk iets teveel van het goede. Gelukkig kwam ik tijdens een spontaan bezoekje aan Primark de perfecte look-a-likes tegen.

Primark roségouden kledinghangers

Primark en HAY: het aanzienlijke prijsverschil

Zien jullie enig verschil met de echte? Ik in ieder geval niet. Het enige verschil is het prijskaartje. Van het merk HAY betaal je 10 euro voor 5 kledinghangers en bij Primark 5 stuks voor slechts 4 euro. Dat is nog eens leuk winkelen, toch?

Ik had dit keer maar twee sets van de roségouden kledinghangers meegenomen, maar ik ga snel terug om meer te halen en al mijn dikke, houten kledinghangers vervangen. Deze van Primark zijn (1) heel erg mooi en (2) het scheelt ontzettend veel ruimte in mijn kledingkast, omdat ze een stuk smaller zijn dan de houten kledinghangers.

Primark roségouden kledinghangers

Primark roségouden kledinghangers

De roségouden kledinghangers hebben in principe gewoon een praktische functie, maar aan een kledingrek mogen ze er wel leuk uitzien. En dan staan deze roségouden kledingrek toch wel erg leuk. Snel hollen naar Primark dus!

Gerelateerde artikelen:

Reacties

Dit bericht heeft 13 reacties

 1. Shiralee

  Wat tof! Ik ga ze binnenkort ook maar eens halen denk ik voordat ze er wellicht niet meer zijn! Het maakt het meteen een mooi geheel zo.

 2. Luna

  2 euro per hanger is een beetje veel inderdaad, wat tof dat je deze bent tegengekomen! Ze zijn heel mooi. :)

 3. Lana

  Dat is nog eens een goede deal. Vind het zo gaaf staan :)!

 4. Amy

  Ik ren vanmiddag meteen naar de primark. Die moet ik hebben hahaha

 5. Lily

  Hoi, zijn ze stevig? Ook voor winterjassen?

  1. Fashiable

   Het zijn hele stevige hangers! Er is nog geen één kapot gegaan, dus ik denk dat winterjassen ook zeker moeten lukken. :)

 6. marloes

  Heeft iemand dit ook gezien in goud? en nog moeilijker, de rokhangers in goud.
  10 voor 24,95 bij loods 5 your hanger
  en aangezien ik er wel 100 nodig heb..

Geef een reactie