Hoera! Mijn fotografie website is live!

persoonlijk, photography /

Oh yes baby, jullie lezen het goed: mijn online portfolio is live! Het voelt nog een beetje onwerkelijk, maar wat ben ik blij met het resultaat. De afgelopen weken heb ik hard geploeterd om vandaag vol trots mijn eigen website from skratch met jullie te delen. Ik presenteer jullie: Nannegraph.

Nannegraph fotografie portfolio - restaurant Braai in Amsterdam
Restaurant Braai / Bron: Eet.nu
Een nieuwe website, maar dan gericht op fotografie

Het idee om een aparte website te hebben waarop ik mijn werk zou delen, begon ruim een jaar geleden. Het was het moment waarop ik besloot nieuwe camera-apparatuur aan te schaffen en het vak fotografie serieuzer aan te pakken. Dankzij mijn blog Fashiable heb ik door de jaren heen onwijs veel over fotografie geleerd, dus waarom ook niet daarbuiten lekker aan aan de slag gaan? Van fotograferen krijg ik immers veel energie.

De apparatuur had ik al vrij snel in huis, de eerste opdrachten waren binnen, maar toen kwam het volgende project op tafel te liggen: het creëren van een portfolio website. Ik denk dat dit project mijn meest chagrijnige blikken ooit hebben opgeleverd. Ik probeerde om de zoveel tijd een nieuw programma, maar liet het vervolgens weer een tijd varen wanneer het niet lukte. Gelukkig leerde ik uiteindelijk via een vriendin Elementor kennen, een paginabouwer voor WordPress. Na enige uitleg ging ik aan de slag en toen begon mijn website ineens best snel vorm aan te nemen. En nu is ‘ie dan eindelijk klaar.

Nannegraph fotografie portfolio - social designer Sophie Dirven
(Open) sociaal designer Sophie Dirven
Nannegraph fotografie portfolio - restaurant Maita in Haarlem
Restaurant Maita / Bron: Eet.nu
Altijd op de hoogte van mijn nieuwste werk

Wat je zoal op mijn nieuwe website kunt vinden? Het belangrijkste gedeelte is natuurlijk het portfolio waarin ik mijn laatste werk en fotografiestijl laat zien. Het portfolio is op dit moment ingedeeld in voornamelijk twee categorieën, namelijk portretten (zakelijk en persoonlijk) en horeca & winkels. Dit alles met een zogeheten lifestyle invalshoek om het karakter van de persoon of iemands bedrijf goed naar voren te laten komen. Neem vooral een kijkje om een indruk van mijn werk te krijgen.

Hier op Fashiable blijf ik uiteraard gewoon nog bloggen. Daar hoeven jullie je nul komma nul zorgen om te maken! Het werk dat ik buiten mijn blog om zal gaan maken, zal ik enkel op Nannevanhout.nl gaan delen. Jullie kunnen trouwens @Nannegraph op Instagram volgen om up-to-date te blijven. Het was een poosje een stuk stiller op dit account, maar aangezien mijn website nu live is, kan ik weer lekker aan de slag.

portretfotografie door Nanne van Hout
Mr. Gulickx
Food Fotografie - Restaurant Shizen in Den Bosch
Restaurant Shizen / Bron: Eet.nu

Genoeg gekletst. Neem een kijkje op Nannevanhout.nl om mijn online portfolio te bekijken. Veel kijkplezier en laat vooral in een reactie hieronder weten wat jullie ervan vinden. Dat vind ik leuk!

Lees ook:
Wooninspiratie: decoreer je muren met posters van Poster Store
7 tips om de parels bij de kringloopwinkel te vinden
Foodguide Parijs: 6 x hier wil je eten & drinken

Leave a Comment

(1) comment