Hotspot Antwerpen: hippe plantenwinkel Plantwerp

Voeg de woorden ‘planten’ en ‘Antwerpen’ samen en je krijgt Plantwerp: een plantenwinkel in het centrale hart van de stad. Geen standaard planten zoals de orchidee, maar enkel planten en potten die je het liefst allemaal aan je groene verzameling wilt toevoegen. Wees gewaarschuwd, want na een bezoek aan deze hippe urban jungle wil je jouw muur ook een roze kleur geven.

Hotspot Plantwerp in Antwerpen, België

Wie? Plantenwinkel Plantwerp
Waar? Vrijdagmarkt 16, 2000 Antwerpen (Centrum)
Wanneer? Maandag tot en met zondag: 11.00 uur 18.00 uur

Al jouw favoriete kamerplanten op één plek

Op de Vrijdagmarkt, een van de favoriete pleinen onder de Antwerpenaars, is de groene parel Plantwerp te vinden. Niet te missen met alle prachtige planten die buiten al naar je staan te loeren. De winkel met roze muur staat vol met alle kamerplanten die nog op jouw verlanglijstje staan. Alle soorten Calathea, de welbekende vingerplant, gedroogde bloemen en andere bijzondere planten met witte en roze bladeren. Noem het maar op. Van deze planten gaat je groene hart zonder enige twijfel sneller kloppen.

Plantenpotten, boeken en confetti gemaakt van bladeren

En met de roze geverfde muur waar de planten tegenaan staan, gaat het bovendien kriebelen om een muur thuis een vrolijke kleur te geven. Het zorgt voor een huiselijker gevoel en de planten komen zo nog beter tot hun recht. Behalve de selectie planten zijn er ook bijzondere, bijpassende plantenpotten te koop. Voor wie graag zijn plantenkennis wilt uitbreiden, kan kiezen uit een selectie boeken. En iets anders heel tofs is de kleurrijke confetti in de vorm van een bloem. Na de feestelijke activiteit kan je de confetti namelijk in de grond stoppen waaruit wildbloemen of viooltjes groeien.

Calathea planten, een mooie kamerplant voor in iedere woonkamer
Hotspot Plantwerp in het centrale hart van Antwerpen
Plantenwinkel Plantwerp op de Vrijdagmarkt in Antwerpen
Gedroogde bloemen bij Plantwerp in Antwerpen
Bijzondere plantenwinkel in het centrum van Antwerpen

Op zoek naar nog meer toffe hotspots in Antwerpen? Wat dacht je van:

Reacties

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Edith-Sofia

    Wauw, ziet er super leuk uit! Echt cosy. Ik vind die gedroogde bloemen ook erg mooi<3

    1. Nanne van Hout

      Ja prachtig hè, zo’n bos gedroogde bloemen. Heb ze nu zelf ook in huis staan! Staat net zo gezellig en ze gaan en stuk langer mee. X

Geef een reactie