Hotspot Antwerpen: Maison Tartine

Dat eten een grote hobby van mij is, is allang geen geheim meer voor jullie. Buiten de deur ontbijten, lunchen of dineren doe ik maar al te graag. Ik eet altijd netjes mijn bord leeg, maar bij Maison Tartine is mij dit voor de eerste keer niet gelukt. Niet omdat de lunch niet lekker was, maar omdat de tartine veel groter dan mijn maag was. Echt waar! Ik wilde bijna om een doggybag vragen. Maar oh, wat was het lekker.

maison-tartine-antwerp

Wie? Lunchtent Maison Tartine 
Waar? Minderbroedersrui 60, 2000 Antwerpen (Historisch Centrum)
Wanneer? Maandag tot en met vrijdag: 08.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 uur – 17.00 uur
Zondag: 09.00 uur – 16.00 uur

In de oude binnenstad van Antwerpen vind je de creatief ingerichte ontbijt- en lunchtent Maison Tartine. Dat tartine een ander woord voor boterham is, kwam ik daar pas achter. Ontbijten kan hier vanaf een tientje en voor gemiddeld 7,50 euro heb je een súper uitgebreid broodje. Ze zijn hier erg gul wat betreft broodbeleg en daar scoort Maison Tartine uiteraard pluspunten mee. Op de onderstaande foto zie je een open belegde tartine bruschetta. Zelf ging ik voor een broodje gegrilde kip, bacon, ijsbergsla, komkommer en een licht pittige yoghurtdressing. Ook heel erg yummy, maar wel minder fotogeniek.

maison-tartine-hotspot-antwerpen

maison-tartine-antwerpen

maison-tartine

Antwerpen, je bent een leuke stad! Heb jij nog aanraders voor een volgende keer? 

Reacties

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Luna

    Oohh ik vind je broodje er wel goed uitzien hoor! Wat een schattig plekje, die ga ik onthouden voor als ik nog een keer naar Antwerpen ga (ik hoop het, want het is echt een van m’n favoriete steden :)) X

    1. Fashiable

      Haha ja, dat was het broodje van mijn vriend en die zag er heel fotogeniek uit! Zeker doen, het was echt super lekker.

Geef een reactie