Hotspot Amsterdam: matcha latte bij Matcha Mafia

Matcha thee en matcha latte zijn drankjes die steeds meer in Nederland opduiken. Matcha is een felgroen poeder dat voor nieuwproevers misschien wat bitter smaakt. Maar wanneer je aan de smaak gewend bent, wil je niet meer terug. Dan wil je zo snel mogelijk naar Matcha Mafia in de Amsterdamse Pijp.

Wie? Hotspot Matcha Mafia
Waar? Saenredamstraat 26H, 1072 CH Amsterdam (De Pijp)
Wanneer? Maandag tot en met vrijdag: 09.00 uur – 19.00 uur
Zaterdag en zondag: 10.00 uur – 19.00 uur

Matcha latte, het nieuwe drankje dat je moet proberen!

Wie al van matcha houdt, ga hier zo snel mogelijk heen. Voor wie het allemaal nog nieuw is, ga hier zo snel mogelijk heen. Matcha Mafia heeft een tiental groene dranken op de kaart staan waarin het theepoeder zit verwerkt. Zo heb je de klassieker The Latte met jouw favoriete melk naar keuze, namelijk koeienmelk en vijf soorten plantaardige melk. Vanuit hier zijn er allerlei varianten mogelijk. Welke dranken je op de bovenstaande foto ziet? Op links de Double Dutch met kurkuma en ginger en op rechts de Blue Vanilla Sky met blue majik, vanille en kittelbloem.

Voordelen van het groene theepoeder matcha

Bij Matcha Mafia willen ze de positieve kanten van matcha benadrukken en dus ook mededelen dat het helemaal geen ‘vrouwen drankje’ is. Matcha draagt bij aan sterker immuunsysteem en bij iedere slok krijg je veel antioxidanten binnen. Deze groene theesoort is dus ideaal wanneer je wilt afvallen. Let wel, er zit natuurlijk wel cafeïne in matcha, aangezien het een groene theesoort blijft.

Maak je eigen matcha latte thuis

Wil je zelf aan de slag en je eigen matcha latte maken? Bij Matcha Mafia verkopen ze matcha poeder in een potje waarmee je enige tijd vooruit kunt. Op de website van Matcha Mafia is een recept te vinden voor een Classic Matcha Latte.

Of bestel lekker thuis op een luie dag

Heb je last van een enorme kater of ben je op gewoon niet uit bed te krijgen vandaag? Dat is bij Matcha Mafia geen enkel probleem, want de gezonde dranken en snacks (power balls, bananenbrood en chia pudding) zijn zowel via Deliveroo, UberEATS als Thuisbezorgd te bestellen. Dat wordt lekker je favoriete serie bingewatchen met je favoriete matcha drankje in je hand.

Ontdek nog meer hotspots in De Pijp:

Reacties

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Simone

    Oeh, weer zo’n toffe hotspot waar ik heel graag eens heel zou willen!

Geef een reactie