Hotspot Amsterdam: koffiebar en werkplek Barmhartig

Een ietwat verstopte koffiebar die absoluut meer naamsbekendheid op het interent verdient, is Barmhartig in Zeeburg (Oost). Op de tweede verdieping geniet je van jouw dagelijkse bak koffie met een fijn uitzicht over het water. De flexwerkers onder ons hebben er vanaf nu een nieuwe werkspot bij.

Koffietent in Amsterdam: Barmhartig

Wie? Koffiebar Barmhartig
Waar? Veemkade 1288, 1019 CZ Amsterdam (Oost/Zeeburg)
Wanneer? Maandag tot en met zondag: 08.30 uur – 17.30 uur

Bij Barmhartig geniet je van koffie met uitzicht

De ingang van Barmhartig bevindt zich aan de zijkant, daar waar sporters ook naar binnen lopen. Dat Google Maps Albert Heijn als eindbestemming ziet klopt helemaal, want Barmhartig zit er precies boven. Loop twee verdiepingen naar boven en plof neer voor een koffie of vers sapje met een rustgevend uitzicht over de IJhaven en Ertshaven. En aan de overkant zie je NDSM-Eiland.

Koffie drinken bij koffiebar Barmhartig in Oost

Flexwerkers hebben er een nieuwe werkspot bij

Dat koffiebar Barmhartig een ideale werkspot voor flexwerkers is, kan ik maar al te graag beamen. Eigenaar Mick vertelde mij dat er doordeweeks veel mensen met hun laptopje zitten. En op zaterdag en zondag is de koffiebar gevuld met weekendgangers die van een lekkere cappuccino met havermelk of lunch komen genieten. En moeten de haren nog geknipt worden? Dat kan ook! Er is namelijk een kleine hoek met een kappersstoel vanuit waar je lekker naar buiten kunt kijken, terwijl iemand je piekfijn in orde maakt.

Koffietent Barmhartig in Amsterdam Oost
Koffietent Barmhartig in Amsterdam Oost

Ontdek nog meer koffietenten in Amsterdam-Oost:

Reacties

Geef een reactie