Wat voor tijd het is? Tijd voor een nieuw horloge!

Vandaag de dag dragen we horloges niet alleen meer om te kijken hoe laat het is. Het horloge is een standaard onderdeel van een outfit geworden, een mode accessoire. Ben jij ook iemand die zich altijd kaal voelt zonder horloge? Dan kan jij in dit artikel veel inspiratie opdoen voor het eerstvolgende horloge om jouw pols. Ga jij voor goud, rosé goud of zilver? Ontdek de horlogetrends van 2019!

Horloges en horlogebandjes voor iedere gelegenheid

Dat het horloge een vast onderdeel van iedere outfit is geworden, is niet zo heel gek natuurlijk. Horloges zijn er tegenwoordig in alle soorten formaten, klokjes en kleuren. Ook zijn de meeste horlogebandjes met een klein scharniertje gemakkelijk los te maken, waardoor je met een minimalistisch horloge al snel veel kanten op kunt. Zo kun je lekker mixen & matchen en heb je altijd een passend horloge om jouw pols.

  1. Cluse – La Tétragone – € 89,95
  2. Tommy Hilfiger – Project Z 1782051 – € 139,00
  3. Fossil – Smart Sportwatch – € 249,00
  4. Swatch – De Originals Poudreuse L – € 90,00
  5. Cluse – La Boheme – € 99,95
  6. Fossil – Carlie ES4432 – € 109,00
  7. Adidas – Archive M1 – € 130,00
  8. Cluse – La Tétragone – € 89,95

De horlogetrends van 2019

Als we naar bovenstaande horloges kijken, zien we dat een wat kleiner, minimalistisch horloge nog altijd een populair model is. Geen poespas of een opvallend groot model, maar juist een die iets onopvallender is om vervolgens te variëren met kleuren en vrolijke horlogebandjes. De horloges van Cluse en Tommy Hilfiger zijn hier een goed voorbeeld van.

Casio was een van de eerdere horlogemerken met een vierkant klokje, maar ook merken als Cluse en Rosefield hebben deze trend inmiddels in hun collectie opgenomen. Een vierkant klokje geeft toch net een extra twist aan een minimalistisch model. Zelf heb ik zo’n horloge van Cluse dat ik na een jaar nog steeds vrijwel dagelijks met veel plezier draag.

Van sporthorloges tot trendy horloges voor het zomerseizoen

De meesten dragen een horloge als accessoire, maar je ziet nu ook steeds meer digitale sporthorloges van onder ander Apple, Fitbit en de bovenstaande van Fossil. En wanneer je graag spontaan een duik in het zwembad neemt, zijn er gelukkig ook trendy waterdichte horloges. En dat zijn deze bovenstaande bijna allemaal. Kom maar door met de zomer!

Heb jij jouw favoriete horloge hierboven al gespot? Of heb jij al een ander horloge hoog op het verlanglijstje staan? 

Reacties

Geef een reactie